Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Dali moram ponovno na carski?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja bi uvijek izabrala carski, u tvom slucaju svakako. Ali, na tebi ce vjerojatno biti odluka, pa procijeni. Lijecnici na SD uglavnom postuju izbor rodilje, naravno u granicama razuma.

ninočka189 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi uvijek izabrala carski, u tvom slucaju svakako. Ali, na tebi ce vjerojatno biti odluka, pa procijeni. Lijecnici na SD uglavnom postuju izbor rodilje, naravno u granicama razuma.
    Slažem se s tobom, i ja bih radije na carski jer mislim da je manji rizik za dijete i mene. Zato sam i pokrenula tu temu jer mi nije poznat nitko tko je u situaciji kao ja pa me zanimaju tuđa iskustva a i neznam koje su prakse doktora. Prvo sam rodila na SD pa ću vjerovatno i drugo.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ninočka189 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s tobom, i ja bih radije na carski jer mislim da je manji rizik za dijete i mene. Zato sam i pokrenula tu temu jer mi nije poznat nitko tko je u situaciji kao ja pa me zanimaju tuđa iskustva a i neznam koje su prakse doktora. Prvo sam rodila na SD pa ću vjerovatno i drugo.
    U Vinogradskoj je pred tri godine bilo pravilo da ako je razmak izmedju dva poroda manji od dvije godine, a prvi je bio cr da se na drugi automatski ide na cr.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U Vinogradskoj je pred tri godine bilo pravilo da ako je razmak izmedju dva poroda manji od dvije godine, a prvi je bio cr da se na drugi automatski ide na cr.
    i sad je to pravilo
    nakon prvog carskog reza zbog zadaka čekala sam vaginalni porod na patologiji trudnoće. jednom su me inducirali, ništa se nije događalo pa sam opet završila na carskom. i dobro da jesam jer je voda već bila mekonijska

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    i na Svetom Duhu isto

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ninočka189 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ukoliko jasno kažeš da želiš na CR, a slučajno naiđeš na doktora koji će forsirati vaginalno, jednostavno zatražiš da se na pismeno očituju sa garancijom da neće biti komplikacija. To naravno nije moguće, pa ne vjerujem da će forsirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •