Results 1 to 50 of 160

Thread: Dali moram ponovno na carski?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma leonisa's Avatar

kao sto ti je beti rekla, razlog za prvi carski bila je beba, a ne ti.

prvo sam rodila na carski, za drugo su mi rekli da je indikacija za ponovljeni razlog carskog i "vrsta" carskog.
    znaci da li je samo obavljen carski ili je on bio kompliciran, sto obicno pise u otpusnom pismu. ako samo pise da je ucinjen CR onda je on bio "obican".
    to su stvari na koje su kod mene obratili pozornost. ne sam sav. isto tako su za sam sav rekli da ne mogu unaprijed znati kako ce se ponasati i da ce se to vidjeti u hodu, da je svaki sav drugaciji kao sto je svaka zena drugacija, kao i vremenski period izmedju 2 trudnoce koji je individualan.
    no ja sam zeljela vbac ako je on moguc tako da smo isli u tom smijeru. iako mi je dr. rekao, da imam cetrdeset i pet i da mi je ovo cetvrto dijete i da sam sigugrna da ne zelim imati vise djece da bi bez razmisljanja napravio CR, no ovako bi radje probao da se izbjegne.

no vjerujem da ako ti zelis carski da ce te poslusati, no prije toga se dobro dobro informiraj
    sretno
    drugo sam rodila vaginalno, prirodno, bez ikakve intervencije i zahvata. osjecaj neopisiv.
    Last edited by leonisa; 26.09.2012 at 09:06.