Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Dali moram ponovno na carski?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninočka189 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Neznam koliko se poštuju nečije želje i dali će se uopće pitati mene za mišljenje i što bi ja htjela. Mislim to najviše ovisi o doktoru i njegovim prijašnjim iskustvima. Ali hvala vam na informacijama. Definitivno znam puno više nego što sam znala prije otvaranja ove teme.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ninočka189 prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam koliko se poštuju nečije želje i dali će se uopće pitati mene za mišljenje i što bi ja htjela. Mislim to najviše ovisi o doktoru i njegovim prijašnjim iskustvima. Ali hvala vam na informacijama. Definitivno znam puno više nego što sam znala prije otvaranja ove teme.
    Nemoj čekati da te pitaju za mišljenje, nego odmah pokreni tu temu. negdje nakon 32tj, reci da želiš razgovarati oko načina poroda, i pitaj doktora kada može izdvojiti malo vremena za razgovor. Prilagodi se doktoru/doktorici, ako mu to kažeš npr. na kraju pregleda, dok u čekaonici čeka još 20 trudnica ili mora juriti na odjel, sigurno nećete imati kvalitetno vrijeme za razgovor. Zamoli za termin razgovora, jasno, odlučno i elokventno.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ode mi mogucnost editiranja...ovo je jako bitno i pokretacici topica zelim poruciti da poslusa savjet i da niposto ne ceka zadnji cas, obicno u radjaoni...

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj čekati da te pitaju za mišljenje, nego odmah pokreni tu temu. negdje nakon 32tj, reci da želiš razgovarati oko načina poroda, i pitaj doktora kada može izdvojiti malo vremena za razgovor. Prilagodi se doktoru/doktorici, ako mu to kažeš npr. na kraju pregleda, dok u čekaonici čeka još 20 trudnica ili mora juriti na odjel, sigurno nećete imati kvalitetno vrijeme za razgovor. Zamoli za termin razgovora, jasno, odlučno i elokventno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •