Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Dali moram ponovno na carski?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Po meni, povećan broj intervencija je forsiranje vaginalnog poroda.
    Apsolutno se slažem, ali uz mali dodatak. Forsiranje vaginalnog poroda uz prokidanje vodenjaka, drip, i sve ostale ljepote koje idu uz to. Da se razumijemo, meni je iskustvo carskog reza bilo neusporedivo ugodnije i manje bolno od prirodnog poroda, i puno sam se brže oporavila od tog reza nego od epiziotomije (koja je u mom slučaju bila nužna, bebetina je bila ooogromna), ali ako razmišljamo o dobrobiti djeteta prirodan porod je br 1. Kad usporedim sve teškoće koje je imalo moje prvo dijete, za razliku od drugog djeteta, sigurna sam da je velikim dijelom tome uzrok bio planirani CR, za razliku od ovog poroda kada se beba rodila kad je bila zrela za to i kad je bilo vrijeme za to.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

To ne govorim da bi umanjila nečiji doživljaj svog poroda, nemojte me krivo shvatiti, to govorim da dajem drugu sliku onih stvari koje možda netko smatra da su bile potrebne jer njeno tijelo nije nešto moglo, što se zapravo često pokaže da nije istina, da je bilo uvjetovano tome da ih je netko sputavao u pronalaženju položaja tijela koje je ženi najviše pasao, da ju je netko požuravao raznim farmakološkim i/ili mehaničkim načinima (guranje dijete van itd).

Ono što sam htjela reči dakle je da riječ "prirodno" se ne može koristiti kao sinonim za vaginalni, ima tu puno inačica. Ali to nije tema ovog topica pa ću ovdje stati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •