Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: kako sebe i dijete pripremiti na odvojenost?

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno kako sebe i dijete pripremiti na odvojenost?

moj dječak ima 10 mjeseci, puno siki od prvog dana, ne zanima ga ništa drugo...ni voda, ni sok, slabo jede...uglavnom, sika je alfa i omega.

vraćam se poslu za nekih dva mjeseca i već se sada brinem kako ćemo podnijeti razdvojenost.

dosta siki po danu, često traži siku da se uspava, često se mazi, po noći siki nekoliko puta...

uglavnom, bezuspješno ga pokušajem naviknuti na bilo koju drugu tekućinu - ne ide
    uvela sam i dudu, čini mi se potpuni promašaj, jer kad zavre da hoće dojku, ne mogu ga ničim umiriti.

pun toga se može desiti u dva mjeseca, ali nastavi li ovakvim intenzitetom, stvarno ću imati problem, i sa njim jer nemam pojma kako će se umiriti bez sike,
    a i sa svojim prsima jer se ona i dalje pune i pune kao nekoliko mjeseci nakon poroda...

mislim, ne mogu trčati svako malo izdajati se na poslu, ili me to fakat čeka?
    kod prvog sina ova situacija mi je bila puno lakša, bolje je jeo i pio drugu hranu i cika mu nije toliko nedostajala.
    imate li kakav savjet?
    da li ja nakon godine dana imam kakvo pravo na pauzu za dojenje? znam da se ima kad je dijete mlađe. to mi je jedna od opcija...zadnja doduše
    tnx

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bojim se da kod tako male djece nema nikakvih priprema, samo saniranje posljedica.
    Bilo bi dobro naštimati raspored hranjenje-spavanje da bude sličan onome u jaslicama.

Mislim da pauza za dojenje ide samo do godine.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kad sike nece bit u vidokrugu jest ce i pit ono sto mu se ponudi... ne zamaraj se previse, nastimaj raspored hranjenja prema jaslicama i to je sve sto mozes napravit... kad vidi druge klince jest ce i on...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •