Peća i Vuk, i svašta još zanimljivog
http://www.hgm.hr/reci_to_glazbom.htm
To sve mogu biti, zapravo i zamišljeni su kao projekti za vrtićke i školske grupe, pa ako vaša učiteljica još ne zna koju bi kulturnu ustanovu odabrala...
Pa ovo sa ZF je za grupe, ne znam ima li uopće karata u slobodnoj prodaji
Stvarno ne znam, to su "koncerti za HGM" a kako škole surađuju sa tom glazbenom mladeži pojma nemam
Evo, raspitala sam se kod vrlo ljubazne voditeljice programa: surađuju s mnogim školama (s nekim im nije uspjelo ostvariti nikakvu suradnju zbog nezainteresiranosti), svima u kolovozu pošalju programsku knjižicu i plakat, svi nastavnici glazbenog budu obaviješteni, programi su tako napravljeni da pokrivaju područja nastavnih programa, ali dalje je na potezu škola. Ili roditelji koji će dodatno "pritisnuti" nastavnike ili učiteljima predložiti neki od programa.
Kod nas je prošle godine u školi bio gudački kvartet i mojoj se svidjelo. Po opisu je to vjerovatno Gudački kvartet Porin koji je naveden na stranicama.
Možeš ti i učiteljici predložiti.
khm. ja sam ih sad zvala jer sam krivo pospojila datume za pecu i vuka (misleci da je vikend u pitanju a kad tamo ponedjeljak i utorak
moj je sad 4. razred. uglavnom, nasa skola je udaljena od lisinskog cca 200 m zracne linije, zena kaze da su ih kontaktirali i nitko im se nije javio
pitala me moze li se pozvati na mene kad budu ponovno kontaktirali profesoricu glazbenog (iako su tek 4 razred dobili su ove godine posebnu profesoricu glazbenog), ja sam naravno rekla da moze iako nam se to (opet!) moze obiti o glavu
eto tako neki suradjuju
bah![]()
ajme
pogledala sam link, predobro izgleda
evo, ja ću predložiti učiteljici, možda nešto i bude![]()