mislim da se ne radi o maloj sredini nego o ljudima koji se cude.Svog sina sam doila dvije godine,bilo je tu raznih komentara pa cak i ljubomore kod mama koje su propustile dok je bilo vrijeme za to dati svojim bebama najbolje sto je priroda stvorila za njih-majcino mlijeko.Ali najvise sam se sokirala kad sam isla u posjetu sestricni u Pariz.Wau-Pariz...Naravno dijete mi je bilo gladno ili zedno,trazio je siku,sjedili smo drustvance za stolom.Ja sam se okrenula ledjima i podoila svoje dijete.Kad ce moja sestricna na to : Daj molim te nemoj to tu raditi ispast ces seljacina te da za parizane doje samo jos ciganke...te da je misljenje francuskinja da su dojke stvorene za nju i njezinog partnera;na to sam upitala a zasto je onda u njima mlijeko???Da nisam sjedila pala bi...takva metropola a tako malo znanja.
Zato Zuska doji do kada god budes mogla.Ja sam prestala nakon dvije godine jer me je pocelo iritirati i nekako ici na zivce.Doim i nervozna ni od cega.....Podrzavam sve doilje a oni koji kazu da nakon 6mj ili nakon godinu dana nema vise potrebe;varaju se...jer dok sam god doila moje djete je bilo zdravo,ni nosic mu nije procurio.