Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Iščuđavanje zbog dojenja (u maloj sredini)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sad si me, BettyBlue, sjetila, da, bilo je komentara da sam ko ciganka, hodam i dojim

Ma skužila sam da mene to sve pila i zato jer moja mama nije bila nešto prodojeći raspoložena i nije bila neka podrška. Prvih mjesec, dva dana dok sam skoro stalno dojila bila je čak i podrugljiva. Danas npr. kad se potužim da smo imali lošu noć i da nisam ništa spavala, ona samo odvrati da nek prestanem dojiti pa da ću se naspavati.
    I tako ja dojenje, štoviše, dojenje na zahtjev, zapravo od prvog dana moram pred njom braniti ... pa pred širom rodbinom i susjedima.. pa šire... i umorim se svako toliko.
    Ali, nije sve tako crno, sad će vam biti smiješno, ali svekrva mi je bila velika podrška, ona je vrlo prodojeća i moderna i podržava me u svim odlukama oko bebe.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    da, bilo je komentara da sam ko ciganka, hodam i dojim
    Već sam, mislim, jednom napisala... dojim di stignem, di nas glad, žeđ zadesi. Jednom sam dojila naslonjena na stablo na Pulskom korzu... samo sam čekala da nam neko baci 2 kune.

Moji najveći cico-skeptici su zamukli kad su vidjeli kako dobro napreduje, kako je spretna i vesela... iako, zamisli, gotovo ništa ne jede. Zapravo, nisu zamukli, komentari su nastavili:
    -Mora da imaš jako kvalitetno mlijeko!
    -Naravno da imam.
    -A do kad ćeš dojiti?
    -Ne znam, pitaj Smjehuljicu!
    -A vidi nje, cica i ne pušta... ta bu htela do 5. godine.
    -Pa do 5. godine.
    Tišina. Više niko niš ne pita.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

istina je da se djete prestane buditi nocu kad prestane sisati,tako je bilo a sa mojim sinom,ne znam zasto ali tako je.Ali meni je bilo vaznije zdravlje moga djeteta nego moje spavanje.Svako bi bilo lijepo da nas okolina podrzi jer imati djete samo po sebi je velika zadaca,jos plus komentari i osude,pa uzas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •