Sve naj!
Inace, za curice od 8 god. nadalje, pogotovo za male balerine, mogu preporuciti za rodjendanski poklon knjige od Beatrice Masini. Ne znam kakve su cijene njenih knjige u HR, ali ovdje bi bile unutar vaseg budzeta (cijena je cca 7-8 €). Njih E. vrlo rado cita, a i balerine iz njene skole baleta takodjer.![]()
Za decke od 8 godina+ knjigu "Otok s blagom" i neki slatkis, npr. (ne znam kako se krecu cijene tih klasika, ovdje se nadju u tvrdom uvezu u iznosu do 50 Kn).
Za mrvicu vece curice, mislim da bi se obradovale nekom zgodnom nesesercicu u kojemu je Labello, neki od onih malih lakova za nokte, kremica za lice, spangice, mozda i ogledalce, mala cetka za kosu/cesalj i sl. - moze se npr. spojiti i sa kolekcijom higijene i kozmetike u putnoj velicini, toga ima npr. u dm-u.
Za 10+ godina, mozda poklon-bon za dm ili Kozmo, uz cokoladu? Pa si same odaberu sto zele?
Poklon-bon za kino-ulaznice?
Mi sutra urucujemo 20 € za dva grupna poklona frendicama koje slave u nedjelju i slijedecu subotu (na prvom rodjendanu necemo biti jer nas nema, ali to joj je frendica iz razreda i sa baleta i naravno da cemo sudjelovati u poklonu). Pocelo je. :muzika-iz-Twilight-Zone-mrgreen:
Posljednje uređivanje od Elly : 08.10.2012. at 13:13 Razlog: dodala u tekst