Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1018

Tema: Rođendani na sve strane - kako izlazite na kraj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila cura danas jos jednu pozivnicu, sve strepim kad otvara torbu...
    jel kao kad stigne račun za struju

Mi imamo danas svoj, sutra prijatelj od rođenja u bolnici, preokosutra susjed....bingo

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo danas svoj
    Sve naj!

Inace, za curice od 8 god. nadalje, pogotovo za male balerine, mogu preporuciti za rodjendanski poklon knjige od Beatrice Masini. Ne znam kakve su cijene njenih knjige u HR, ali ovdje bi bile unutar vaseg budzeta (cijena je cca 7-8 €). Njih E. vrlo rado cita, a i balerine iz njene skole baleta takodjer.

Za decke od 8 godina+ knjigu "Otok s blagom" i neki slatkis, npr. (ne znam kako se krecu cijene tih klasika, ovdje se nadju u tvrdom uvezu u iznosu do 50 Kn).

Za mrvicu vece curice, mislim da bi se obradovale nekom zgodnom nesesercicu u kojemu je Labello, neki od onih malih lakova za nokte, kremica za lice, spangice, mozda i ogledalce, mala cetka za kosu/cesalj i sl. - moze se npr. spojiti i sa kolekcijom higijene i kozmetike u putnoj velicini, toga ima npr. u dm-u.

Za 10+ godina, mozda poklon-bon za dm ili Kozmo, uz cokoladu? Pa si same odaberu sto zele?
    Poklon-bon za kino-ulaznice?

Mi sutra urucujemo 20 € za dva grupna poklona frendicama koje slave u nedjelju i slijedecu subotu (na prvom rodjendanu necemo biti jer nas nema, ali to joj je frendica iz razreda i sa baleta i naravno da cemo sudjelovati u poklonu). Pocelo je. :muzika-iz-Twilight-Zone-mrgreen:
    Posljednje uređivanje od Elly : 08.10.2012. at 13:13 Razlog: dodala u tekst

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sve naj!
    Hvala puno, nisam vidjela porukicu.

Sniženje dječjih knjiga u City Centru i do 40%...moja obožava čarobnicu lili, pa super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •