Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1018

Tema: Rođendani na sve strane - kako izlazite na kraj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    mamica ja kuzim tvoje pitanje, ali u mom slucaju trazenje mobitela je zapravo trazenje sredstva za igru, a meni osobno je za igracku dati puno preko 2000 kn, jer jelte moji bi Samsung Galaxy neki (koji mi u kuci uopce nemamo, jer smo i MM i ja na HTC-u).
    tako mu je i objasnjeno, jer zapravo ono sto bi on zelio je IPod touch, jer on ne zeli telefon, ali zeli sve ostale funkicje koje sadtre takvi uredjaji, a i za to fakat ne zelim dati tolike novce, niti za djete niti za sebe.
    moj ide u drugi osnovne, a i da ide u drugi srednje iz ove trenutne perspektive mi je to previse. ako sam i stede i mogu si i kupiti. to je novac koji neko zaradi u cijelom mjesecu.
    jer ovo sto ti pises danas ne postoji, mobiteli koje bi nasi klinci nisu uopce jeftini.
    Gle, mi smo bili u situaciji da razmišljamo kao *mamica* i našli kompromis: stariji sin je dobio dozvolu da si kupi pametni mobitel lani, nakon završetka školske godine s 5,0. Koštao je 699 kn u vipme kompletu - samsung galaxy neki, ne znam točno tip.

Mlađi sad skuplja (zapravo već je skupio) novce za ovaj: http://webshop.vip.hr/vipme/Vipme-ko...-L3-white/9827
    Isti takav kupili smo mom tati kao dar. To mi se nekako čini primjerenim i za djecu. Mi to nismo kupovali iz hira nego se starijem sinu raspao stari mobitel, pa je odabrao novi pametni u dogovorenom cjenovnom rangu. Sad mlađi dosađuje jer brat ima pametni telefon, a on nema. Budući da se moja prastara nokia raspada, uzet ću njegov (izvorno je to mužev stari) i svi sretni i zadovoljni. ALI moj sin ne može kupiti taj mobitel prije Božića, jer je dogovoreno da ima odgovarajuće ocjene u imeniku do polugodišta.

Istina je da oni te mobitele koriste i kao igračke i za komunikaciju (mogu slati e-mail i mogu na internet, ali to ne koriste previše jer je teško npr. igrati minecraft na malom ekranu, radije će igrati "ko čovjek" vikendom.

Eh, sad - mi smo dogovorili da se može uzeti pametni mobitel koji košta do 100 eur jer sve ostalo je preskupo. Imaju svoje laptope i sve ibera je previše. Mislili smo jednom uzeti i neki tablet koji bi se mogao koristiti i kao ebook reader (to najviše zanima mene, da ne moram tegliti knjige na godišnji), ali me kolega odgovara - kaže da nije ista kvaliteta ekrana. Vidjet ću još. Ništa od toga ne mora biti, ali ja često njihove želje zlorabim kao poticaj za školske obveze i druge oblike poželjnog ponašanja. Ali i tu treba imati mjere, mislim da smo došli do kraja. Imaju većinu toga, a ipad čak i moja djeca smatraju preskupim za ono što dobiješ (duge godine ispiranja mozga ).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.10.2013. at 10:26

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    GMislili smo jednom uzeti i neki tablet koji bi se mogao koristiti i kao ebook reader (to najviše zanima mene, da ne moram tegliti knjige na godišnji), ali me kolega odgovara - kaže da nije ista kvaliteta ekrana. .
    slazem se sa kolegom u vezi ovoga, jer govorim iz iskustva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •