Vidi rezultate ankete: Privatnost u rađaoni

Glasači
122. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da, imala sam privatnost. Rađaona je imala vrata koja su bila zatvorena.

27 22.13%
  • Uvjeti za privatnost su postojali (rađaona je imala vrata), ali ih je osoblje držalo otvorenim.

33 27.05%
  • Nisu postojali uvjeti za privatnost, nije bilo vrata , samo paravni i sl. .

59 48.36%
  • Ne znam.

3 2.46%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Privatnost u rađaonici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Vinogradska
    popunila anketu
    nisam stigla misliti na vrata ili zidove...

(znam da nije tema, ali moram si dati oduška frustraciji)

dakle, mislila sam o tome:
    -kako se ustati i prošetati
    -kako otići na wc i popiškiti se
    -kako se napiti hladne vode (jer sam pila onu toplu što mi je dala da vlažim usta)

ništa od toga, mada sam se borila koliko god sam mogla... ufff...brrr...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sv. Duh. Nema vrata. Ono "nešto" ispred što dijeli bokseve od hodnika je ostakljeno pa tko voli nek izvoli. Boksevi su međusobno odvojeni fizički, ali čuješ rodilju u susjednom boksu kako diše, stenje, jauče...to me strašno deprimiralo, dosta mi je bilo i moga jada.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 05.10.2012. at 08:45

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Sv. Duh. Nema vrata. Ono "nešto" ispred što dijeli bokseve od hodnika je ostakljeno pa tko voli nek izvoli. Boksevi su međusobno odvojeni fizički, ali čuješ rodilju u susjednom boksu kako diše, stenje, jauče...to me strašno deprimiralo, dosta mi je bilo i moga jada.
    Ja sa Sv.duha imam samo pozitivna sjećanja... Na prvom porodu MM je bio u boksu sa mnom, dr. i babica su me povremeno obilazili, sve ok... Nije mi na pamet palo gledati okolo ima li još koga (pravi odmor u usporedbi s predrađaonom).

Drugi porod, na istom mjestu godinu dana kasnije - porodili su me iz cipela, bez brijanja i klistira, oko mene je bio cijeli čopor ljudi i baš me bilo briga za privatnost - bitno mi je bilo da s bebicom sve bude ok (i bilo je iako je uranio nekoliko tjedana).

Što se tiče urlanja sa strane, puno teže su mi pali dugim mjeseci ležanja i čuvanja trudnoće na ginekologiji - na preparu intravenozno, a ljeto i paklene vrućine, a ti svaki dan mjesecima slušaš žene kak urlaju u rađaoni... Čovječe, kakva privatnost??!!!... Otuširala bih se nasred gradskog trga samo da su mi dali (i jesu povremeno).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.10.2012. at 09:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •