Vidi rezultate ankete: Privatnost u rađaoni

Glasači
122. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da, imala sam privatnost. Rađaona je imala vrata koja su bila zatvorena.

27 22.13%
  • Uvjeti za privatnost su postojali (rađaona je imala vrata), ali ih je osoblje držalo otvorenim.

33 27.05%
  • Nisu postojali uvjeti za privatnost, nije bilo vrata , samo paravni i sl. .

59 48.36%
  • Ne znam.

3 2.46%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Privatnost u rađaonici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    imamo mi jako puno zgodnih zakona koji se uopće ne poštuju, ovaj jako lijepo izgleda na papiru, ali bojim se da se u praksi jako malo ili nimalo ne primjenjuje.
    žao mi je ako sam van teme, nisam rodila, ali sam imala iskustvo spontanog pobačaja i nikakve privatnosti, humanosti, a kamoli poštivanja moje privatnosti i dostojanstva nije bilo.
    bojim se da pitanje privatnosti i poštovanja pacijentovog dostojanstva i prava seže u puno širi krug od poroda.
    Slažem se. Ali ako postoji zakon , i ako postoji pravo ljudi ga prvo trebaju znati prepoznati i biti svijesni da postoji (pravo, a ne zakon). Onda korak br. dva trebaju početi tražiti to pravo ili se početi žaliti kada im se to pravo prekrši . Postoje institucije kojima se može žaliti naknadno, ona te institucije mogu stisnuti ustanove/pojedince koji krše pravo. To je jedini način. Tako se stvari mjenjaju (ponekad sporo i polako, ali se ipak mjenjaju). I slažem se apsolutno da to uključuje i puno šire područje/lokacije i trenutke u životu žene od same rađaonice ( rađaonicu sam upotrijebila samo da započnem temu, svakako su dobrodošla i druga iskustva).
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.10.2012. at 22:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •