-
Potencijalna pretilost
Naša djevojčica ima 24 mj.blizu 16 kg i 93-94 cm visine.
Ove mjere imamo uz znatnu kontrolu količine, pa i vrste hrane zadnja 3 mjeseca, tada je vagala skoro isto, a bila niža 3 cm.
Jako je aktivna, mislim da bi imala mnogo više da se ne vere po toboganu i raznim prečkama, tv ne gleda ( nekad kažem nažalost zbog 5 min mira).
MM i ja osjećamo da moramo reagovati bar malo već sada, jer bi moglo izmaći kontroli. To dijete ako jede koliko hoće za 15 dana dobije pola kile i do Nove godine bi mogla imati kao ja kad sam u osnovnu školu krenula.
Hrani se prosječno zdravo, e ovo prosječno je problematično znači da kruha može pojesti brdo,(a kako to dijete slatko umače), pa ga sada često sakrivamo i kažemo da nema, da moramo kupiti, kao i čokoladu.
Da li neko od Vas ima djetešce sa sličnim mjerama, da li ste vidjeli problem i kada, kako ste se postavili ?
Svi kažu izrast će i gledaju nas sumanuto kad nedamo da joj daju suvišne kifle, čokolade i sokove ( ona je većini, pogotovo starijih, primjer kako uhranjeno dijete treba biti), a šta je sa svom djecom koju srećem svakodnevno, kako ona nisu izrasla ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma