Bok!
Moja Ela (22mj) je uredno u vrticu-jaslicama, manja grupa djece (10-tak) i pouzdano mogu reci da nije jako vazno je li djete u jaslicama ili ima tetu cuvalicu, ili je doma,.... jer ne zivi pod staklenim zvonom! Svuda je izlozeno virusima i bakterijama, naravno nije isto da li je doma samo ili je u grupi od vise djece! Ali u nasem slucaju Ela je i kad je bila doma uredno pobrala temperaturu i ostale 'pratece radosti' bronhitisa!
Mi smo popili 4 antibiotika u mjesec dana i nakon toga se prebacili homeopati i eto tek nakon 3-4mjeseca nekako smo se uspjeli rijesiti bronhitisa i dovesti imunitet na 'zelenu granu'!!! (cijelo to vrijeme smo u jaslicama i nije bilo temperature ali svaki tjedan na kontrolu i druga terapija i paralelno magnetna terapija)
A, sto se tice svih tih dodataka ishrani, lijekova biljnih i sintetickih ...
Sve je individualno!!! Nama je Ela super reagirala na: propolis! ali i na svu silu slicnih pripravaka - samo kako kada!!! Hocu reci nemojte trositi novce bez pregleda i savjeta strucnjaka!! Jer toliko hvaljena 'Zelena Magma' noj bi cak i stetila da smo je koristili!
Tako da ako imate volje odite homeopati!!
Nama je jako pomoglo!
Takodjer,
nemoj koristiti Operil to je zivi otrov! Mi smo koristili i jos uvijek koristimo 'prpolbaby' spray za nos !!! Ne ostecuje sluznicu, slobodno spricati 4-5 puta dnevno!!! Jako je dobar i Aloa First sprej (velika boca i kosta 180kn) iako je primarno za kozu ali mi smo i to znali spricati u nos i pomagalo je!!! Ako u 1-2 dana ne prodje sa propolis sprejom nama bi dr. preporucila Garasone kapi za nos (to je dosta djelotvorno - antibiotik) ali srecom nije nam trebalo!!!
Sretno.........