-
Osoblje foruma
-
Nadam se da će Elenaa što prije potvrditi pitanje od Mimah, jer mislim da bi mi to popravilo raspoloženje za narednu godinu. I to pravo 
Dobro jutro cure, ja taman našla vremena da izvjestim svoju Mimah i ostale šta se dešava kod mene i naletim na extra vijesti. Mimah moja kako si?
Dužna sam ostala izvjestiti o svom stanju. Kao što sam već pisala,u januaru sam odradila histeroskopiju, te nakon toga mjesec dana pila estrofem, kasnije dabroston. Na prvoj kontroli u martu, doktor je bio oduševljen stanjem, priraslica nije bilo više (bar vjerovatno ne u tolikoj mjeri), endometrijum je bio oko 8-9 mm. Čak, šta više rekao je da nije potrebno raditi dijagnostičku histeroskopiju, da ukoliko se ne dogodi trudnoća do oktobra, dođem ponovno njima u Maribor. Mojoj sreći nije bilo kraja. A taman sam se pripremala da mi kaže da ću morati još na neku histeroskopiju i da će mi ugrađivati onaj balon (bar je tako dr. napravio uvod prije pregleda). Menstruacija poslije histeroskopije u granicama prijašnjih (mada je to pod utjecajem hormona). Posljednja je bila isto ok, ma u svakom slučaju puuuno bolja od nih prije histeroskopije. Eh sad, odem ja neki dan kod jednog ginekologa i on meni na onom 3D, 4D kojem već ultrazvuku kaže da još postoji priraslica, na sredini. Nisam se puno zabrinula, jer i sama Mimah je rekla da joj je jedan ulaz u jajovod ostao pod priraslicama, pa je dotor smatrao da to neće smetati. I eto tako. Sad se trudimo da zatrudnimo 
Elenaa držim fige da sve bude ok
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma