Kod mene jutros test pokazao + :) A što je najsmješnije spremala sam se kod dr.R na histeroskopiju. Imala sam do sada 2, zadnju u julu i zadnji mjesec krvarenja opet slabija. Na ultrazvuku mi je moja ginekologica rekla da ima još jedna, dvije priraslice. I ja sam sve organizirala da idem na histeroskopiju u ZG. Trebala sam dobiti u petak, no ništa se ne dešava. U nedjelju i jutros uradim test i oba su pozitivna. Sad sam prestarvljena šta sa priraslicama što ih imam još.
Mimah jel tvoja maternica bila skroz čista od priraslica? I zapravo, zar može biti skroz čisto stanje, ako adhezije imaju tendenciju vraćanja? Doktor u Sloveniji mi je rekao, nakon druge histeroskopije, da mogu raditi na trudnoći i da ako i bude priraslica da one neće smetati trudnoći.
A otkud da su tvoja krvarenja oskudna? Jel porođaj bio na carski ili?

) A što je najsmješnije spremala sam se kod dr.R na histeroskopiju. Imala sam do sada 2, zadnju u julu i zadnji mjesec krvarenja opet slabija. Na ultrazvuku mi je moja ginekologica rekla da ima još jedna, dvije priraslice. I ja sam sve organizirala da idem na histeroskopiju u ZG. Trebala sam dobiti u petak, no ništa se ne dešava. U nedjelju i jutros uradim test i oba su pozitivna. Sad sam prestarvljena šta sa priraslicama što ih imam još.
Odgovori s citatom