Pozdrav!
Prvo da pohvalim Mimah na svemu sto radi i sto uopće održava ovu temu jer vjerujem da ju puno ljudi procita, iako se ne javljaju. .
Razlog zašto se ja javljam je taj sto bi me zanimalo mišljenje..
Naime, prije 3,5mj sam imala kiretazu koja je morala biti ponovljena zbog jakog krvarenja.. Od onda ciklusi divljaju, prvu M sam dobila 24. Dan, drugu 45.dan -obje izazvane s Duphastonom. Ova druga je bila jako obilna i vodenasta i svijetle krvi. Sada nikako da dobijem trecu M.
Jucer sam bila kod dr, situacija slijedeća na 35. dan ciklusa: O bila, endometrij tanak 5,5 mm znakove da bi mogla dobiti nemam.
Doktorica spominje Asherman iako napominje da ona na uzv (?) ne vidi nista.. Da vjerojatno nemam ali da se ona boji da sada ne dođe do sljepljivanjem stijenki jer je endometrij tanak ?!?! kako? Spominje spiralu.. ne znam da li ona lupeta ili stvarno postoji osnova sumnje, ali malo mi je to sve čudno: dvije M sam imala (i to obilne a ja inače prije T sam imala oskudne), endometrij prije druge M (doduše bio je 45. Dan ciklusa) je bio 1.12cm! Sta nije to obrnuto sve od Ashermana?
Ja padam u očaj - to mi je bila prva bebica i sve je tako strašno zavrsilo
Ne znam je li to bitno ali od kiretaze imam zatezujuca bolove u zdjelici..koji se svako malo, na momente javljaju, na momente je dobro.
Mimah , molila bi te da me barem malo uputiš jer sam izgubljena i ne znam sto dalje, nikakvu terapiju nisam dobila ni nista, a ne zelim gubit vrijeme . Ja se nadam da su samo hormoni podivljali od stresa.
Hvala puno i tako mi je drago sto je većina cura s ovim sindromom na forumu uspjela dobiti svoje piliće.
Moj najveći neprijatelj je strah koji me blokira, u svemu, a nakon jučerašnjeg pregleda sam prestravljena.