nije da me je netko pitao za mišljenje, ali evo me
meni nakon malih peripetija sve proteklo dobro. nadam se da ste vi zadovoljne prodanim i funkcioniranjem novog sustava volontiranja i označavanja robe
Meni se kartončići čine pun pogodak (iako mi je to više posla jer sam stavljala i pik traku). Daleko bolje od ljepljenja kodova od zadnjeg puta
Ako će u budućnosti ostati kartončići i nećete više naglašavati ljepljenje pik trake treba na kartone staviti mjesto za upisati veličinu. Meni kao volonterki je uvijek najgore prekapati po robici u potrazi za veličinom. Tu se zna pogubiti baš dosta vremena
Dok sam čekala u redu čula sam što ljudi okolo komentiraju. Prigovarali su što se kasnilo s početkom izdavanja robe i novca (meni se 10 minuta stvarno nije činilo strašno).
Navodno je jučer popodne bila jako velika gužva na primopredaji i čekalo se po sat-sat i pol, a padala je kiša. PA se primalo na pet punktova, a onda su dvije otišle. Pa je onda netko rekao da su volonterke ulazile preko reda s rečenicom "idem volontirati" i da se njihova roba odmah zaprimala, a da su te volonterke poslije čavrljale (pošto su ovi dugo čekali, to su kao vidjeli)
Onda je krenula litanija o "ovo mi je zadnja, grozno se ponašaju prema nama, cijene su ful srezane, pa nam još uzimaju 30%" i "kad sam se ja prošli put prijavila, a nisam označila da ću im dati 30% naravno da nisam dobila šifru" i pretpostavljam standardni prigovor "volonterke odaberu sve što valja, ništa ne ostane za subotu". Netko je ipak spomenuo da se od 30% valjda plaća prostor. Opći zaključak - niste dobre i pljačkate ih, ali ipak će doći opet jer se proda barem 70% robe.
Naše volontiranje su popljucale u stilu, pa nije to baš neki problem, ionako samo čavrljamo.
toliko