Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Tata mata

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Tata mata

Divan mi je ovaj serijal na HTV-u, a nakon epizode o Joelu Prpiću totalno su me kupili. ZIG-ZAG
    Ajmo podjelit inspirativne priče o tatama, našim, budućim, svoje djece, tuđim...
    Napišem svoju čim stignem! operem ranu i utješim (palo mi dete z bicikla)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo me Nema fanova, za sada? No dobro. Iskreno me dirnulo u emisijama ovog serijala kako su iz potpuno različitih obitelji i životnih situacija uspjeli izvući tu neku zajedničku crtu svim tata-matama da im je obitelj onako bez dileme na prvom mjestu. Mislim da su načini na koji provode vrijeme s djecom i koje stvari riješavaju totalno različite, kao i zanimanja, ali neka odlučnost i zapravo neka neobičnost su svima zajedničke. Stekla sam dojam da su tako potpuno posvećeni očevi na neki način iznimka, a to sigurno nije istina. Ovako kad su ih izvukli i pobrojali ispadoše ko Velebitska degenija. Što vi mislite o tome? Recimo ja znam jednog tatu koji radi u drugom gradu (par sto km udaljenosti) već godinama zbog specifičnosti radnog mjesta koje nije u mogućnosti promjeniti i svaki, ali baš svaki vikend putuje doma. Bilo je tu već raznih anegdota i nezgoda s autom, vlakovima, razno raznim kombinacijama prjevoznih sredstava, ali on se ne da. K'o Lassie LOL Istina je da je cijeli tjedan na ženi, ali on taj vikend toliko "nadokanđuje" da žena može stvarno odahnut. A to je nešto što rijetko viđam. Naravno bilo je preteško kad su klinci bili mali, ali sad žena vikendom ima vikend i iako su zajedno, ona odmara. Meni inspirativno.
    Posljednje uređivanje od pikula : 24.09.2012. at 21:22

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš li link na tu emisiju? Baš i ne gledam TV...
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 24.09.2012. at 21:25

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nisam gledala emisiju,samo bih htjela komentirati da ne znam zašto postoji uvriježeno mišljenje da treba dizati spomenike posvećenim očevima.Meni je ta činjenica normalna.
    Odrasla sam kao dijete rastavljenih roditelja,s majkom.Koja je radila sve "muške" poslove,tako da za mene ne postoji ta podjela.I normalno mi je kada MM kuha ručak,pere veš..Nažalost,imam takav posao da relativno često idem na put po nekoliko dana,radim uglavnom noću.Tako da MM puno puta bude i mamai tata.Na bolovanje za djecu gotovo uvijek ide on.Sada sam se sjetila zgode s početka mog posla,dok susjedstvo nije znalo za moja s.putovanja (do 2. g mlađe nisam radila i tada sam u šetnji s klincima bila najčešće ja).Stoji on na ogradi,klinci se igraju na cesti,prolazi susjed:I susjed,kako je,gdje je žena?"On:Ne pitaj,ostavila mene i djecu...Ne moram govoriti da je za 2 dana susjedstvo brujalo kako sam ga ostavila!(inaće,što bi radio muškarac sam s 2 djece 2 dana)
    Hoću reći da jednako sudjelujemo u svim poslovima oko kuće i djece,a tako i naši prijatelji.I svima je to normalno.
    Osim trgovkinjama u dućanu,susjedstvu i sl. gdje stalno moram slušati kako imam diiiiivvvnoooooooooog muža.
    Slažem se,ali ne zato što zna upaliti veš mašinu(drukčijeg ne bih niti htjela)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na žalost nema je na HTV na zahtjev.
    hada, slažem se, ali opet - ima zanimljivih, neobičnih priča kao ove koje su predstavili u emisiji

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prošli tjedan sam gledala dokumentarac s tim naslovom na HTV-u. Radilo se o ocu djevojčice s down sindromom. Nisam shvatila da se radi o serijalu.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

je bilo ih je negdje 4,5

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Onda sam uspjela odgledati samo jedan. Šteta, jer sam uživala. Radilo se o odnosu oca i njegove kćeri, njegovom doživljaju nje i razdobljima u životu kada se teško nosio sa činjenicom da mu je kćerka "drugačija", i njenom doživljaju njega. A čime su se bavile ostale epizode?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam gledala emisiju,samo bih htjela komentirati da ne znam zašto postoji uvriježeno mišljenje da treba dizati spomenike posvećenim očevima.Meni je ta činjenica normalna.
    Odrasla sam kao dijete rastavljenih roditelja,s majkom.Koja je radila sve "muške" poslove,tako da za mene ne postoji ta podjela.I normalno mi je kada MM kuha ručak,pere veš..Nažalost,imam takav posao da relativno često idem na put po nekoliko dana,radim uglavnom noću.Tako da MM puno puta bude i mamai tata.Na bolovanje za djecu gotovo uvijek ide on.Sada sam se sjetila zgode s početka mog posla,dok susjedstvo nije znalo za moja s.putovanja (do 2. g mlađe nisam radila i tada sam u šetnji s klincima bila najčešće ja).Stoji on na ogradi,klinci se igraju na cesti,prolazi susjed:I susjed,kako je,gdje je žena?"On:Ne pitaj,ostavila mene i djecu...Ne moram govoriti da je za 2 dana susjedstvo brujalo kako sam ga ostavila!(inaće,što bi radio muškarac sam s 2 djece 2 dana)
    Hoću reći da jednako sudjelujemo u svim poslovima oko kuće i djece,a tako i naši prijatelji.I svima je to normalno.
    Osim trgovkinjama u dućanu,susjedstvu i sl. gdje stalno moram slušati kako imam diiiiivvvnoooooooooog muža.
    Slažem se,ali ne zato što zna upaliti veš mašinu(drukčijeg ne bih niti htjela)
    Ova tvoja zadnja rečenica, u zagradi mi je super. A što ti misliš da si dobila takvog muža zato što si htjela? One koje imaju muževe koji ne znaju ni kavu skuhati, one su htjele takve?

Sve u svemu, ne znam o kojim emisijama se radi, televiziju nisam pogledala kako treba mjesecima ali ni naš tata nije loš, iako sam ja ta koja nosi skoro pa sve na sebi. Ali je on zato majstor za sve ostalo

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ova tvoja zadnja rečenica, u zagradi mi je super. A što ti misliš da si dobila takvog muža zato što si htjela? One koje imaju muževe koji ne znaju ni kavu skuhati, one su htjele takve?

Sve u svemu, ne znam o kojim emisijama se radi, televiziju nisam pogledala kako treba mjesecima ali ni naš tata nije loš, iako sam ja ta koja nosi skoro pa sve na sebi. Ali je on zato majstor za sve ostalo
    Ne bi baš rekla da su si one htjele takve muževe nego su ih takvima napravile.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    A ti misliš da odraslu osobu treba nekakvom napraviti, tj. "odgajati" ili preodgajati?! Svašta!!!

Potpis na Trinu!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne nisam to mislila mislaila sam to da dobiju sve na gotovo.
    Ne mislim da ti njega možeš preodgojiti ali možeš jednostavno ne znam kak bi to nazvala.
    Recimo moj muž sve radi, a recimo od šogorice muž je jednom prilikom komentirao kako on ne zna promjeniti pelenu i nije nikad promjenio pelenu djetetu a ima dvoje djece, iako mu to ne ide na hvalu.
    Ali dobro ok u nzadnje vrijeme hoće i mon nešto napraviti počeo je kuhati.
    To sam mislila koliko dopustiš toliko i je.
    Jednom mi je frendica pričala da od njene šogorice muž katastrofa neče prstom mrdnuti ona mu mora servirati sve na stol.
    Veli on gospo ak si mora uzeti jesti da onda neče nijesti.
    Recimo da meni to moj kaže ja bi mu rekla pa ne moraš i jesti.
    Eto tak nekak sam mislila

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    A ti misliš da odraslu osobu treba nekakvom napraviti, tj. "odgajati" ili preodgajati?! Svašta!!!

Potpis na Trinu!
    ja mislim da osobu jednostavno možeš naučiti na nešto, ako ću ja odrađivati sve i voditi sve konce u svojim rukam on će se vrlo brzo priviknuti na to, isto vrijedi i obrnuto....

MM je super tata, obožava se igrati s klincem, zabavlja polovicu klinaca u parku, brine o njemu, kupa ga od prvog dana, sudjeluje u svakom aspektu njegovog odrastanja i odgoja, a u kući kako kada...navikao je jednostavno da je meni lakše nekaj samoj napraviti nego gledati njega kako se muči, ali kad treba ekstra zapeti, tu je uskočit će i nikad mu nije teško....
    tako i ja jednostavno o nekim stvarima ne želim razmišljati i raditi ih jer znam da ih on uvijek odrađuje....

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da osobu jednostavno možeš naučiti na nešto, ako ću ja odrađivati sve i voditi sve konce u svojim rukam on će se vrlo brzo priviknuti na to, isto vrijedi i obrnuto....

MM je super tata, obožava se igrati s klincem, zabavlja polovicu klinaca u parku, brine o njemu, kupa ga od prvog dana, sudjeluje u svakom aspektu njegovog odrastanja i odgoja, a u kući kako kada...navikao je jednostavno da je meni lakše nekaj samoj napraviti nego gledati njega kako se muči, ali kad treba ekstra zapeti, tu je uskočit će i nikad mu nije teško....
    tako i ja jednostavno o nekim stvarima ne želim razmišljati i raditi ih jer znam da ih on uvijek odrađuje....
    E to sam mislila može se naučiti odnosno priviknuti i preoblikovati sa obzirom na nastale situacije
    Kata kao da opisuješ mog muža

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kao prvo,muža nisam dobila,nego sam ga birala.Jedna od stavki zašto smo zajedno 22 godine ,je i ta da ne smatra (niti je ikada smatrao) da su veš mašina,usisavač izmišljeni u svrhu da ih koriste isključivo žene.
    Zajedno brinemo o kući i djeci,djelimo poslove po principu koliko tko ima vremena,volje i mogućnosti.
    U našoj obitelji tako stoje stvari,i ne mislim da bih ga trebala zato dizati u nebesa.To mi je normalno.Ne kažem da nije dobar,meni je najbolji.
    Svaka si je žena birala muža i izabrala onog koji joj odgovara.Moj komentar se odnosio da meni ne bi odgovarao drugačiji a nisam kritizirala ničijeg muža niti ničiji izbor muža.
    Smatram da je ok ako je muškarac posvećen obitelji isto kao što si sama rekla da je većina na tebi,i to je ok ako je to ono što vama odgovara.
    Smeta me što muškarce treba hvaliti ako su posvećeni a kada žene rade većinu stvari o tome se ne snimaju emisije i ne pokreće topić,
    I ne smatram da treba preodgajati nekoga...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zaboravih,odgajam svog sina da ne postoje muško/ženski poslovi i redovito sudjeluje u svim kućanskim poslovima.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hada..kako da ti objasnim što sam htjela reći? Pa recimo npr..da ona žena koju muž zlostavlja, tuče..ona nije tražila baš takvog muža. A teško da ga je i preodgojila u nešto takvo.

Tako i sve mi tražimo idealnog muža. A nijedna ga ne dobije)

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hada..kako da ti objasnim što sam htjela reći? Pa recimo npr..da ona žena koju muž zlostavlja, tuče..ona nije tražila baš takvog muža. A teško da ga je i preodgojila u nešto takvo.

Očito se ne kužimo
    Ja sam samo htjela reći da su stavovi ljudi vrlo različiti,i za mene je normalno da je MM posvećen(i nisam se htjela time hvaliti,nego sam se našalila)i tu ne vidim potrebu za hvalospjevima.Smeta me to, što neki ljudi oko mene stalno naglašavaju kako je on divan i ja bih valjda morala uplatiti misu zbog svoje silne sreće jer je on divan.Kao da je neka specijalna vrsta.A ja znam stvarno puno muškaraca koji su isti kao i on.
    Npr. kum je na večernjoj sjedaljci prokomentirao da je sada dok je na GO oprao prozore i da mu je ostala samo generalka kupaone
    Doduše,u isto vrijeme drugi kum ne bi ni u ludilu uzeo sam jelo a njegova žena isto tako kuka kako nije zaradio za XY jer on je muško i dužan je zaraditi a njena dužnost je kuhati,prati..
    O muškarcima koji zlostavljaju žene neću niti komentirati,mislim da se ne uklapa u temu.
    A mislim da ni ja nisam idealna žena-ne volim kuhati

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma dobrom, ali ne može se na taj način postavljati stvari
    nisu svima startne pozicije iste, nisu svi muževi jednake volje, odgoja, karaktera
    neki se lako preoblikuju, neki teže a neki pa gotovo nikako
    neki su naprosto takvi da se nema što preoblikovati

osim toga, nije svejedno jesmo u brak ušli mladi i balavi, nemajući pojma o ničemu osim da smo ludo zaljubljeni i da želimo imati djecu i život i sve s tom osobom (ili kao već izgrađene osobe sa jasnim stavovima o većini pitanja, pa i o tome kakav brak želimo osim onog bazičnog da se volimo do kraja života)
    po putu se svašta izmjeni, dogodi, nauči, ispusti...
    tako da ni meni se ne sviđa ta formulacija da je svak sebi odabrao to i to (je ali ne u tom smislu)

e sad, ko će što tolerirati i ko će što poduzeti ili ne poduzeti u svezi glede tih stvarčica, to je drugi par opanaka...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da je istina negdje na pol puta između trine i hade.

Činjenica jest da si sami biramo muža, i čak i ako nisu ljudi živjeli skupa prije nego su osnovali obitelj, oni tvrdi, nepromjenjivi mačo tipovi se mogu prepoznati po masu drugih stavova, mišljenja i ponašanja vezanih za muškoženske osobe.

Sjećam se kad sam nakon nekih pola godine veze, pričala s MM na telefon nešto općenito o kućanskim polovima, i on u šali, ali odglumio da je mrtav ozbiljan, znajući da mi je to važna tema, rekao da on ne bi pošto je muško mogao brisati prašinu i takve stvari, da nije ni svog tatu vidio da to radi. Nakon što sam završila razgovor sva utučena rekla cimerici da mislim da naša veza nema budućnosti ako je istina to što je rekao. A bila sam friško i ludo zaljubljena, ali nema te zaljubljnosti zbog koje bi pristala živjeti s čovjekom koji smatra da su kućanski poslovi rezervirani za žene. Još i dan danas znam uvaliti mužu krpu da se nekako utješim za duševne boli kad me je tih davnih dana svojom zajebancijom isprepadao.

A to da ovi kao moj iako deklarativno dijele sve i rade sve, ipak nalaze načine i razloge zašto nisu stigli i sl. pa nismo došli 50:50.
    Upravo danas digla knjigu "Lijeni muž", pisao jedan takav bivši lijeni muž, psiholog po struci, pa mi je zanimljivo čuti s muškog stajališta neke stvari.

Nisam još, a vjerojatno neću nikad odustati od svog ideala pola-pola, tj. priznajem da u nekim ludim maštanjima sanjam i da on bar jedan period u životu preuze više od pola, da meni ostane vremena za neke projekte koje imam na pameti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Inače što se tiče djece je super tata,zato mu neke druge stvari progledam kroz prste, slažemo se u odgoju djce i postupanju i svemu. I vidim jedan pozitivan pomak oko sebe u smislu da su tate puno više uključene u brigu o djeci, i to je postalo i nekako cool i među njima prepričavati zgode i brige o djeci.

A opet sam i ljubomorna na njega i djecu jer on kad je doma ima više vremena za igru i ludvanje s njima jer ja odradim više kućanskih poslova od njega. Ali upravo smišljam kako navući vodu na svoj mlin.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivanas blago tebi kad si bila tako decidirana u ranim danima, no to ipak nije pravilo, više iznimka
    oko sebe sam viđala puno više onih koji su prelazili preko puno krupnijih stvari u ime ljubavi

no opet dolazimo do toga da bi netko vako, netko onako
    inače me smeta ta sintagma da si je svatko sam izabrao

to sam par puta čula kod slučajeva obiteljskog nasilja i jednostavno mi ne leži
    jer pomalo implicira jednu nesuosjećajnost i nerazumijevanje, kao u stilu sama je kriva
    iako ja osobno ne mogu uopće zamisliti kako to mora izgledati da te netko lema na dnevnoj bazi
    svejedno mi je strašno da to netko drugi proživljava i da ga pritom još i osuđuju jer nije bolje izabrao
    pa očito da nije, samo mi ne znamo kako i zašto...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i da, slažem se sa dijelom tvog posta koji se odnosi na povećan broj očeva koji sudjeluju u odgoju djece
    to je jedan super pomak na bolje u našem društvu
    meni je jako lijepo vidjeti u parku nove generacije očeva (nađe se tu i poneki stariji otac, da ne bih bila nepoštena ali ipak rjeđe) kako dječicu voze u kolicima, vode ih na igranje i sl.
    u mojoj okolini prije samo 10 tak godina takvi prizori su stvarno bili iznimka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nasilje u obitelji i kućanski poslovi i roditeljstvo nisu usporedivi u ovom kontekstu, kao niti bilo kojem.

Nasilnika se najčešće ne da prepoznati tako lako, pogotovo kad si mlad i zelen, mnogi ne počnu s većiim maltretiranjem do braka i kad su sigurni da je žrtva uhvaćena i nema više kuda. Nije da pišem samo teoretski, nego nažalost sam u jako mladim danima bila u vezi s nasilnikom i jedva se izvukla čitava. Poslije sam puno proučavala tu tematiku jer sam htjela znati kako se meni to moglo dogoditi, i kako da se t ne ponovi. Zato sam valjda jako rano i temeljito naučila što ne želim.

Jedno je biti u vezi s nekim, pa čak i živjeti a sasvim je drugo kad se čovjek odlučuje osnovati obitelj i počinje zajednički život, brak, stvara djecu.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

naravno da nisu, nije bit mog posta usporeda nasilništva i participacija muža o odgoju i kućanskim obvezama
    možda sam nespretno to pojasnila, htjela sam reći da mi sintagma "izabtrao si" ne leži
    jer opravdava određena ponašanja, tj. pere ruke pod geslom "tko ti je kriv"

drago mi je za tebe da nisi zaglavila s takvim, kako god
    očito nije svako zlo za zlo...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sintagma "izabrao si" i stoji i ne stoji. Činjenica jest da sami biramo partnere i u današnje vrijeme skoro ne postoje ugovoreni brakovi, hvala Bogu.
    Sad, puno toga o partneru i samom sebi učimo kroz vrijeme, ima puno žena koje su svjesne nekih osobina svog partnra prije braka, ali misle si da će se on promjeniti kad počnu živjeti zajedno, ožene se, dobiju djecu što nažalost njčešće nije istina.

Isto tako, puno žena pogriješi pa na početku veze, zajedničkog života ili osnivanja obitelji ne definira neke važne stvari i svoje granice, to je puno lakš u početku nego mijenjati kasnije neke uhodane obrasce.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
    Sintagma "izabrao si" i stoji i ne stoji. Činjenica jest da sami biramo partnere i u današnje vrijeme skoro ne postoje ugovoreni brakovi, hvala Bogu.
    Sad, puno toga o partneru i samom sebi učimo kroz vrijeme, ima puno žena koje su svjesne nekih osobina svog partnra prije braka, ali misle si da će se on promjeniti kad počnu živjeti zajedno, ožene se, dobiju djecu što nažalost njčešće nije istina.

Isto tako, puno žena pogriješi pa na početku veze, zajedničkog života ili osnivanja obitelji ne definira neke važne stvari i svoje granice, to je puno lakš u početku nego mijenjati kasnije neke uhodane obrasce.
    X

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tema otišla u bračne vode A to sam se ja već sve izjasnila... prepuštam temu svojoj sudbini

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pikula sorry, nećemo više
    bilo bi mi drago da tema zaživi, baš je dobra

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Neee, krivo si me shvatila, ne durim se Samo vi pričajte, samo ja nisam u raspoloženju trenutno
    Posljednje uređivanje od pikula : 28.09.2012. at 18:11

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisam te krivo shvatila
    ne mislim da se duriš, baš si pomirljivo napisala svoj stav
    ali ja ti ne želim začatavati temu, tj. nametati temu koja to nije

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    nisu ih žene takvima napravile,nego njihove majke.

ako klinac do 18 ne stekne radne navike po kući, kasnije može žena turpijati do besvjesti i na koncu ili ga prihvatiti takvog kakvog je ili se rastat. tak da mi je ova izjava gore baš bezveze.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

flopi

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

žene se udaju u nadi da će muževe promjeniti, a muškarci se žene u nadi da se žena nikad neće promjeniti
    Posljednje uređivanje od moia : 28.09.2012. at 18:32

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Smeta me to, što neki ljudi oko mene stalno naglašavaju kako je on divan i ja bih valjda morala uplatiti misu zbog svoje silne sreće jer je on divan.Kao da je neka specijalna vrsta.A ja znam stvarno puno muškaraca koji su isti kao i on.
    ovo i mene smeta i idu mi na živce takve babe i mlade i stare, jer znam da ne bi sa mojim izdržale niti pola godine, a kamoli 20 i kusur godina. ne zato što je on zaheban i težak, nego zato što mu ne bi mogle pružiti ono što mu dajem ja, sa takvima koje ga tako komentiraju on mi sam redovito veli da ni kavu ne bi izdržao popit.

nikad u životu to nekoj ženi nisam rekla niti bi rekla za njenog muža, svaka čast muževima i muškarcima, ali u većini slučajeva su žene te koje drže 3 čoška kuće i obitelji i još pridržavaju i onaj 4 i niti jedan pravi frajer sa tom izvjavom neće imati problem.
    Posljednje uređivanje od moia : 28.09.2012. at 18:39

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A mene zanima u kojem terminu i na kojem programu idu ove emisije... O muško- ženskim odnosima bih mogla danima, ali sad nemam vremena

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    A mene zanima u kojem terminu i na kojem programu idu ove emisije... O muško- ženskim odnosima bih mogla danima, ali sad nemam vremena
    x

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam gledala emisiju ali mi se čini jako pozitivno da se počinju prikazivati takve emisije i da se više pažnje pridodaje očevima i njihovom odnosu s djecom. Baš mi je drago zbog toga.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moia, osvrunula bih se na ovo:"nisu ih žene takvima napravile,nego njihove majke". To mi je totalno neprimjerena izjava iz dva razloga: 1. dječaci (budući muževi) imaju i tate da ih odgajaju, 2. to tvoje može stajati donekle ako pričamo o klincu od 7.godina, ali čovjek sa tridesetak godina bi već mogao i trebao stvoriti SVOJ VLASTITI sustav vrijednosti. Znam po sebi koliko sam drukčija u odnosu na vrijeme kad sam napustila roditeljski dom.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dolaze neke nove generacije muškaraca koji prihvaćaju i razumiju važnost zajedničkog odgoja djece
    govorim o svojoj sredini jer nije svaka sredina podjednako napredna u tom pogledu
    postoje izrazito patrijarlhalne sredine u kojima puno teže ljudi prihvaćaju društvene promjene
    ne znači da su zbog tog gori ili bolji, samo znači da treba duži vremenski period da se usvoje neki novi standardi

okolina zapravo igra jako važnu ulogu
    jesam već rekla da su meni tate koji furaju klince super?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Istina..ima muškaraca koji se ponašaju ko da su malo onako.. retardirani. A žene pored njih izgledaju ko njegovateljice. Ono, da ti se riga. Ali mislim da ne poznajem nikoga od mlađe generacije ko ima takav brak, sve su to brakovi sa malo dužim stažom.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Istina..ima muškaraca koji se ponašaju ko da su malo onako.. retardirani. A žene pored njih izgledaju ko njegovateljice. Ono, da ti se riga. Ali mislim da ne poznajem nikoga od mlađe generacije ko ima takav brak, sve su to brakovi sa malo dužim stažom.
    Oooo, i tu bi se iznenadila, ima ih još, ima, nisu izumrli.

Moja frendica imala dečka koji je živio u kući s bakm i roditeljima, doslovno si nije nikad ni hranu uzeo iz lonca i stavio na tanjur, pa jedan period baka otišla u toplice, on se prehladio pa zvao moju frendicu da dođe(a žena radila i imala još obaveza taj dan) da mu skuha čaj, ona naravno rekla neka si skuha čaj sam, a on nju pita kako? Ne zna čovjek jel to istina ili stvarno ne zna, pa mu ona objasnila, on pokušao pa odustao(čaj iz filter vrećice, nema čak ni cijeđenja). Hvala Bogu sad joj je bivši.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ha, ha, ha ovo s čajem! imala sam ja takve frendice... U gimnaziji su skoro zapalile kuću pokušavajući skuhati čaj... Nisu samo dečki takvi ima i grofica, o da

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •