Drago mi je da ste doma.
ja bih ipak napravila što prije taj mr mozga, čisto da budete mirniji. ako se sad i naručite ne vjerujem da ćete dobiti termin baš tako skoro pa se do tada cura može već dobro oporaviti. mi smo u svom gradu trebali čekati 6 mj. na pregled pa smo nažalost morali potegnuti veze i obavili smo to u Zagrebu za 20ak dana. moja je već bila velika pa nije trebala anesteziju, ali sam bila prisutna kad je mali nećak bio na mr mozga pod općom anestezijom zbog nekih drugih razloga i sve je ok prošlo.
Doduše, to je bilo kod privatnika i anesteziolog je dao stvarno malu dozu anestetika tako da se pred kraj maleni već počeo i sam buditi. Prije toga su ga naravno pregledali da nije pod kakvim infektom i bili su općenito jako pažljivi. Nakon toga je neko vrijeme bio malo dezorijentiran i proveli smo na poliklinici s njim oko sat vremena dok se nije skroz razbudio i na kraju smo normalno otišli doma. Njemu je tad bilo 3 godine.
Nadam se nemili događaj neće više ponoviti jer mi je poznat osjećaj panike i straha. Iako je moja već bila veća trebalo mi je neko vrijeme da se opustim i prestanem strahovati od recidiva. Neko vrijeme sam bila u silnom strahu, pogotovo kad bi otišla u školu ili negdje...no s vremenom sam pomalo olabavila. Daj sebi vremena jer normalno da ćeš je sad držati pod povećalom, ali utješno je što uglavnom na kraju sve bude ok. Tako će biti i kod vas
Sretno!