Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bolovanje za dijete u R-1 obrascu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Bolovanje za dijete u R-1 obrascu

Pokušavala sam naći odgovor u različitim temama, ali nisam našla, pa molim one koje znaju.
    Da li se u mjesecu u kojem sam npr. radila 20 sati a ostalo bila na bolovanja za dijete neto plaća s liste ( u koju nije uračunata naknada za bolovanje i ostala satnica) dijeli s ovih 20 sati ili se računa prosjek ukupnog iznosa , znači puna satnica i puni iznos isplaćene plaće.
    Nadam se nisam zakomplicirala.
    Hvala.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

plaća koju si dobila dijeli se sa brojem sati koje si odradila

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to se primjenjuje samo za neke naknadne moguće isplate bolovanja, godišnjih i sl.

ako računaš bolovanje za taj mjesec, onda treba 6-mjesečni prosjek, a najmanje prosjek 2 isplačenih plača prije bolovanja

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ispričavam se , malo sam nejasno postavila pitanje.
    Dakle, da li u izračun plaće za rodiljnu naknadu ulazi bolovanje za dijete, radi se o potpunom r1 obrascu, 6 isplaćenih plaća,..Znam da se na obrazac upisuju i bolovanja na teret HZZO-a, ali logično mi je da taj dio s obzirom da nije u neto plaći , jer je neoporeziv i pridodaje se neto iznosu, kao i prijevoz, topli obrok,... NE ULAZI u izračun nakande nego se samo obračunava satnica i iznos samo te plaćene satnice, a ne ukupno isplaćena plaća i ukupna satnica tog mjeseca uključujući bolovanje za dijete.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je lani ulazilo bolovanje za mene u prosjek, pretpostavljam da ulazi i bolovanje za dijete.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ti to sama izračunavaš za sebe, nekog drugog, ili samo rekreativno pitaš?

za dijete ne ulazi u prosjek ali se piše u ona u rubriku sa strane s svojim pripadajućim satima( sad ne znam na pamet), ko ni topli obrok ko ni prevoz.

Računaš samo sate provedene na poslu, eventualno svoja bolovanja.

bolovanje za tebe da ako je isplačeno od strane firme, ako je prek onih 42 dana i išlo na hzzo isto ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •