Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: brzo pitanje, please

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno brzo pitanje, please

Eh, ovako...
    veceras sam malu presvlacila i osjetila da joj guza smrdi. Mislim, oko cmara mi izgleda malo crveno, vise nego sto je bilo, barem mislim a i mirise drugacije.. jace.
    Inace je zdrava, samo sto joj je nos zacepljen ove sedmice, ali nema temperature i super se osjeca. Eh, sad...
    Mozda je sve normalno, ali vi znate dosta toga o bakterijama i bolestima pa rekoh da pitam....
    da je nisu napale kakve bakterije,... ili da to nije neki simptom...mislim nema osip... ne cese se nego samo kad joj skinem pelenu onda se hvata rukom za pisu.. i ubrzo i prestane....
    Upale mokracnih kanala, bakterije... ne znam kako sta prepoznati....
    Cure?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A sto ti bebica papa,jel vec na dohrani? Neke cure na forumu su pisale da im je nakon sto je beba papala neku hranu poslije guza bila crvena...
    Moja A je imala upalu mokracnih kanala koju sam ja prepoznala prvo po temperaturi, a tek onda sam skuzila da joj i mokraca ima malo jaci miris, i malena pisa je bila malo crvena.
    Mozda da samo veceras dobro operes toplom vodom, posusis i dobro namazes guzu, pa vidis reakciju ujutro?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Guza zna smrditi od vjetrova. Kad si u sumnji, uzmi mokru maramicu ili vaticu pa čvrsto obriši čmar, ako je žuto, malo je pobjeglo, ništa nenormalno.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kad god mi je mala imala urinarnu infekciju pelena je imala drugačiji miris. Inače nikad nije imala temepraturu i to mi je bio prvi znak da nešta ne valja. i ispostavilo se da sam bila u pravu. dijagnosticiran refluks.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Kad god mi je mala imala urinarnu infekciju pelena je imala drugačiji miris. Inače nikad nije imala temepraturu i to mi je bio prvi znak da nešta ne valja. i ispostavilo se da sam bila u pravu. d.
    Potpisujem-samo što je Fran imao proteus mirabilis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •