Prije nekog vremena bila sam stavila thread za Dječju orijentacijsku utrku Sv. Nikole, nama je to bila prva i super smo se proveli.
Da ne otvaram novi thread svaki puta napravila sam ovaj opći.
OK Japetić je samoborski orijentacijski klub, pa kaže:
Klinci rođeni 2000. i stariji.Škola orijentacijskog trčanja ove godine počinje 13.3.2012 u terminu klupskih sastanaka (točno vrijeme će biti objavljeno naknadno). Pozivamo sve Srakače i Srakačice, sve klince i klinceze, kao i đake, studente, odrasle, djedove i bake, koji su zainteresirani za sportsko druženje u prirodi i izlete u predjele gdje sigurno nisu nikad bili (Hrvatska, Mađarska, Slovenija, Italija, ...), da nam se pridruže! Bit će veselo a uz to moći ćete naučiti vještinu orijentacije. Onim ambicioznijima nudi se sustav natjecanja (Kup, Prvenstva u različitim disciplinama, Međunarodna natjecanja, ...) u kojima se mogu dokazivati. Oni malo manje ambiciozni mogu se jednostavno rekreirati u prirodi i družiti sa prijateljima. Zato - prijatelja ili prijateljicu pod ruku i trk u Starogradsku 15, Samobor!
OK Vihor je zagrebački klub, a njihova škola orijentacije počinje u četvrtak. Detalje o tečaju možete saznati ovdje.
Ja sam ove godine planirala konačno otići na taj tečaj, a sad sjedim doma s gadno uganutom nogom i nadam se boljoj sreći iduće sezone.
Dok nisam imala dijete bila sam lijena ići na orijentacijsko jer ne volim trčanje, iako imam nekoliko prijatelja koji su prilično aktivni u tome i oni su mi objašnjavali kako nije nužno da se ubijem od trčanja.
Mom sinu se strašno svidjelo igrati se "traži, traži" kako on zove orijentacijsko i sad već zna na karti naći jezero/more. Potok je "malo more". za sada su mi Vihorove utrke draže jer oni postave kontrolu tako da i ti najmanji klinci mogu sami precvkiati svoj kontrolni karton dok mi se recimo na Srakotrku u Samoboru nije svidjelo to što sam ga morala doći da bi došao do kontrole.
Ono što mu se posebno sviđa na svim dječjim utrkama je to što svi dobiju medalju na kraju.

Odgovori s citatom