Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: Kako tražite povišicu?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sad je već zastarjelo, al ja bih mislila da me zafrkava netko tko bi mi rukom danas napisao neki dokument, bilo kojeg tipa.
    Kad sam počela raditi dobila sam nakon 6 mjeseci povišicu od 25%, bez da sam ju tražila. To su bila neka druga vremena, a i osnovica je bila manja nego danas. Sad ne mogu tražiti povišicu kad sam plaćena prema svojem koeficijentu. Jednom sam tražila veći broj dana godišnjeg (tada sam radila kod obrtnika i imala sam ukupno 3 tjedna godišnjeg), on mi je pokazao neki pravilnik, a ja sam onda promijenila posao.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamasch,

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

curke

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čestitke na povišici!
    Jelena, potpuno si pogrešno shvatila moj komentar, bila je to ironija, vrlo dobro znam koliko krvavog rada stoji iza svake promjene par slova ispred imena, sve sam ih prošla. A onaj minimalni rast plaće nakon toga gotovo da je uvredljiv. Pretpostavila sam da će biti jasno da sam iziritirana upravo tom predrasudom da mi na "državnim jaslama" ništa ne radimo, bila je neka tema u to vrijeme u tom duhu, pa sam eto, ponovila tu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sori, Riječanka!
    Nisam skuzila da igramo za istu momcad
    Al da, obozavam te predrasude. Mislim, ima nas svakakvih, al posvuda.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mamasch, čestitam!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Mamasch, cestitam!

Sto se tice komentara da par slova na tituli donose povisicu, a da znamo da nitko nista ne radi u drzavnim i javnim sluzbama je zbilja strasno bezobrazno.
    Za svojih par slova koja su mi donijela 15% povisicu sam radila preko 50 sati tjedno na tri jezika pri cemu mi je i zdravlje prilicno propalo, iako ne mogu reci da nisam uzivala u vecem dijelu svog radnog dana. Tih 15% je prividno, jer nisam za to vrijeme dobivala po 0,5% za minuli rad pa mi je osnovica manja.
    I danas ne padam ispod 45 sati tjedno.
    To mi je isto kao-danas djeca ne valjaju, ne uce, penzioneri samo sjede u cekaonicama bolnica i bas ulaze u tramvaj po najvecoj guzvi, a crnci znaju samo plesati.
    totalno te potpisujem jer radim u državnoj službi, RADIM, u pravom smislu te riječi!!! često mi dan ne završi niti kad se vratim doma i grozne su mi općenito stereotipi!!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čestitke draga mamasch!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitam mamasch!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno