Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Vrlo je tesko davati savjete kad netko ne poznaje korporacijsku kulturu, ali iskreno - meni osobno bi rukom pisano pismo bilo totalno van kategorije "uobicajeno" ili "standardno". U stvari, rukom pisano pismo mi je van kategorije "poslovno". Ti i sama kazes da trazis nesto sto je tebi osobno vazno i temelji se na tvojim osobnim vrijednostima, no to sto trazis je poslovna kategorija (iznos place, povisica) i za tvog sefa po meni ne bi trebalo biti osobno nego poslovno. Ne znam kakav je vas odnos, ali recimo meni bi bilo ok i da dobijem e-mail s poslovnim argumentima zasto osoba zeli povisicu (povecani obujam posla, povecana odgovornost, porast kvalitete obavljenog posla zbog stecenog iskustva i sl.). I onda zatraziti osobni razgovor temeljem tog e-maila, pa se sef valjda stigne pripremiti za razgovor (vecina mislim ne voli te razgovore s vrata o temi koju mozda treba budzetirati na vrijeme, proci kontroling, odobrenje nadzornog itd itd itd) Ali opet - ja to gledam iz kuta mog radnog iskustva, netko drugi ima sigurno sasvim drugacija iskustva.
OK, ovako kad mi netko objektivno prokomentira rukom pisano pismo, shvaćam da je možda neposlovno. Slažem se.
Nekako mi se kombinacija maila sa opisom što se traži, i željom da usmeno prokomentiramo i porazgovaramo napisano, čini najprihvatljivijom.

silly me, uopće nisi silly you.
tnx