upce mi nije namjera biti pomirljiva nakon ovog posta pa cu samo reci, moia, koliko ti imas problema s rodom, s osobljem, s forumasicama, sa svim i svacim u hrvatskoj, trebala bi ne ovako miš-maš nego za svaki problem poseban topik pa da odradimo to posteno
prva tema o slucaju majke kojoj je otac oteo djecu je zakljucana jer je krenula sasvim pogresno, kao trač, pa i osuđujući majku, njenu spremnost ili sposobnost da se bori za djecu. i to na filozoifskom kutku, kao filozofirajmo malo o toj zeni?
isključivo zbog tog je zakljucana, ja sam to inicirala
za otkljucavanje druge teme ce se moderatori/konzultirati jer ona ni nije konacno zakljucana, vec je moderatorica tog pdf-a dobro procijenila da temi tamo nije mjesto.
ali kad/ako se preseli na mjesto gdje i pripada, na jednoroditeljske, tada cemo i brisati svaki post koji psihoanalizira majku i ocjenjuje situaciju prema uvidu kojeg ima iz medija ili vlastitih forenzickih sposobnosti
jednom smo imali slicnu situaciju, jedna forumasica je prolazila isto
i kao udruga smo se angazirali, situacija se rijesila, ali o tome se nije pisalo na forumu, jer jednostavno ne radimo takve stvari ovdje
ali ono sto su forumasice pisale o toj majci koju uopce ne poznaju, to je bilo da ne pozelis ni najgorem neprijatelju
te zene trebaju biti dvostruko snazne, i da podnesu sve ono sto im zivot, partneri, zakoni, tko god, cine,
ali i da podnesu da im po forumima hijene raznose meso na sve strane. tako da, moia, nisi uopce dobro skuzila, tema je zakljucana upravo zato da zastiti tu majku.
jer onoj prvoj nije pomoglo rodinih 10.000 forumasica. dapace.