-
LLela, ne mora ti značit da to neće funkcionirati. Mi smo imali sličnu situaciju godinu dana, s tim da sam ja vodila dijete sa engleskog na sport, obratno, doduše, sa spremanjem, vožnjom, užinom s nogu - i bilo je odlično. Ja sam se brinula kako će to biti, ali bilo je super. S druge strane, imali smo jedno vrijeme zbor, ali to vrijeme kad je bio zbor nikako nije bilo njemu okej, valjda taman u vrijeme večere, i obično je bio grintav, pa smo odustali, iako je volio pjevati i ići na zbor, ali ta ura je bila problematična (18:45-19:30).tEngleski smo imali do tipa 18, pa je dobio neku užinu, malo protegnuo noge i išao na sport od 18:30; očito mu se više sviđao ufurati se ranije popodne, pa durati, nego se povlačiti, pa ići u vrijeme večere. Meni je dan danas misterija kako je jedno super išlo - iako je bilo komplicirano, a drugo nikako - iako je bilo jednostavnije, i jednako dobro i lijepo. Probaj pa vidi!
E, i vrtićari ti baš nemaju ubitačan ritam u tim aktivnostima, oni puno puta ni ne skontaju da se kao nešto uči. Meni su znali reći - nisu ništa radili u vrtiću, samo se igrali, i to na dan kad su imali glazbenu, njemački i npr. tjelesni s profesorom tjelesnog. Ono, malo su pjevali, pa malo se igrali na njemačkom, pa malo trčali, tako to oni vide.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma