Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
Ili je kuhar bio bolji, ili su materijali bili kvalitetniji, ili je bio ulozen veci trud u pripremu od ulozenog kada je Nine tamo jela .... Mozda i nema veze s ukusima.
ne stvarno, MM je kuhar,a drugi momci su istrijani,a moja je želja bila da odemo tamo baš jesti.... i oni su se šokirali....
znam da se žena ispričavala da nije do nje, al kobasice su bile kupovne, tipa Kranjska i sl..... i nisu imali baš ništa, samo kupus u 2 varijante i kroštule.... a kako je daleko ja sam cijelim putem grintala od gladi jer nismo imali di drugo stati

ali smo zato ovo ljeto jeli kad smo išli za rabac,Labin, u nekom selu, Danieli mislim konoba, moram provjerit...hrana je odlična, al sam ja umjesto peke jela pomfrit i piletinu...glupo

MM je taman zatvorio sezonu u agroturizmu, preporučila bi nas , inače treba probati Istarski pršut, domaće vino, domaće kobasice na tavu u vinu, ombulo s kupusom, sad je sezona gljiva... tartufe ne volim... Istra je stvarno u jesen i proljeće nešto posebno