Lovran nije baš Istra, al ok .

Bila sam sto puta tamo, u privatnom smjestaju, ili poslovno h hotelu, al nikad nisam jela u restoranima. Osim u pizzeriji Delfino, bilo je jako fino, dobro pamtim, ali i to je bilo prije 10 godina, a mislim da je i najdalje najpopularnija.

Prije 2 godine sam bila s firmom u hotelu excelsior, hrana je predobra, stvarno sam uzivala u svemu. Ali ne znam koliko bi to skupo moglo biti.

U Starom gradu ima nekoliko restorana, i setajuci su mi se ti ucinili kao neki u koje bi usla da nemam osiguranu klopu.

Iznad Opatije je cesta prema Učkoj, restoran Dopolavoro, isto smo se ubili u finoj hrani, ali platila je firma, nisam sigurna da bi si sad s djecom priustila .

Sto se tice samog Lovrana, najveci djir je Lungomare, setaliste uz more, ide do Opatije, al je s klincima do tamo jako dugo. Kad se skrene na Lungomare u centru Lovrana, kod ulaza u Stari grad... Ide se par minuta setalistem u smjeru Opatije i s lijeve strane je veliki djecji park. A iznad njega zanimljive sprave za vjezbanje, slobodne za svakog za koristenje. 10 min dalje u smjeru Opatije je gradska plaza Lovran, a iznad staze na tom mjestu takodjer sprave.

Mozes i na drugu stranu prema Moscenickoj...

Mozda ima jos nesto specijalno sto nisam otkrila, ali mi se uglavnom vrtimo po setalistu lungo mare ili prosecemo starim gradom, klinci vise na tim spravama za vjezbanje, ili se spustimo na neku plazu pa se penju po stijenama, bacaju kamencice...

U mjestu Ičići (prema Opatiji) je velika gradska plaža s kaficima i parkicem za djecu.

I u Opatiji ima sadrzaja, al za moj pojam je prevelika guzva, Lovran mi bolje leži.