Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: Vikend u Istri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, Elly kaže da je i ovog ljeta u Humu bilo dobro. Očito je riječ o tome da se ukusi prilično razlikuju.
    Ili je kuhar bio bolji, ili su materijali bili kvalitetniji, ili je bio ulozen veci trud u pripremu od ulozenog kada je Nine tamo jela .... Mozda i nema veze s ukusima.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ili je kuhar bio bolji, ili su materijali bili kvalitetniji, ili je bio ulozen veci trud u pripremu od ulozenog kada je Nine tamo jela .... Mozda i nema veze s ukusima.
    Možda, to nikad nećemo saznati. Ali drago mi je čuti da se ta konobica nije baš generalno pokvarila.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    ne stvarno, MM je kuhar,a drugi momci su istrijani,a moja je želja bila da odemo tamo baš jesti.... i oni su se šokirali....
    znam da se žena ispričavala da nije do nje, al kobasice su bile kupovne, tipa Kranjska i sl..... i nisu imali baš ništa, samo kupus u 2 varijante i kroštule.... a kako je daleko ja sam cijelim putem grintala od gladi jer nismo imali di drugo stati

ali smo zato ovo ljeto jeli kad smo išli za rabac,Labin, u nekom selu, Danieli mislim konoba, moram provjerit...hrana je odlična, al sam ja umjesto peke jela pomfrit i piletinu...glupo

MM je taman zatvorio sezonu u agroturizmu, preporučila bi nas , inače treba probati Istarski pršut, domaće vino, domaće kobasice na tavu u vinu, ombulo s kupusom, sad je sezona gljiva... tartufe ne volim... Istra je stvarno u jesen i proljeće nešto posebno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •