Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: roditeljski dopust

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa kako da posvoji moju djecu kad oni imaju zivuceg oca?mozes li mi mama sqn naci u tom zakonu ako si vidjela negdje da pise da otac mora imati troje djece?meni je iz tog zakona jasno da je to pravo majke a ne oca?jer ispada da ako bi moj bivsi muz sad imao djete bilo bi ih troje i on bi mogao na roditeljski do trece godine?ali nemoze jer je to pravo majke koje ona moze prepustiti suprugu!mislim da meni taj zakon i nije jasan.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lina2008 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako da posvoji moju djecu kad oni imaju zivuceg oca?mozes li mi mama sqn naci u tom zakonu ako si vidjela negdje da pise da otac mora imati troje djece?meni je iz tog zakona jasno da je to pravo majke a ne oca?jer ispada da ako bi moj bivsi muz sad imao djete bilo bi ih troje i on bi mogao na roditeljski do trece godine?ali nemoze jer je to pravo majke koje ona moze prepustiti suprugu!mislim da meni taj zakon i nije jasan.
    citirala sam ti sve.

i točno je: ako tvoj bivši muž u novom braku dobije npr. još jedno dijete (makar bi to njegovoj drugoj ženi bilo prvo), ON bi imao pravo na duži roditeljski (ali ona ne).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •