Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 110

Tema: dojenje i dijeta?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob, evo, mm će mi sastaviti 15-minutni hiit za sljedeća 2 mj. i kune se da će mi se vratiti pločice na trbuhu.
    (to mu je struka, ja ću mu u protivnom biti loša reklama)
    da prije nek postaneš cindy staviš link na hiiit

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sve ja to znam, sve bih ja to tako. Samo moje dijete i izdajalica neće.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Imam pitanjce, da se nadovezem na prethodni post. Da li je po vama bolje svaki dan pol sata bicikle ili svaki drugi dan sat vremena? Mislim na lezerno pedaliranje, ne pod usponom, onakoolako gledajuci dnevnik. Kad sam se prije raznih trudnoca isla upristojiti zbog prestanka pusenja, radila sam svaki drugi dan sat vremena lagane aerobne akrivnosti + 100-tinjak trbusnjaka (gornji, donji, bocni, - jedno 5 vrsta razlicitih trbusnjaka u serijama po 12). To je funkcioniralo odlicno (uklanjala celulit + neki beznacajni trbuh koji je viriopreko traperica niskog struka).
    Sada kad skupim vremena i kad mi svi ozdrave od naleta vodenih kozica razmisljam poceti tako nesto. Znam da prvih 20 minuta aerobne aktivnosti tijelo trosi dnevni unos. A nakon toga se prebacuje na rezerve. Pa me s tim u vezi zbunio prethodni post.

Svega sam nadrobila, valjda se razumije sto sam htjela reci?!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kaže mm svaki dan po pola sata, ali poštene vožnje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i kad ćešpostaviti hiit

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tiziana, bolje 20-30 min hiit-a 5-6x tjedno

znam da to nije bilo pitanje, ali ja sam neko vrijeme pedalirala i shvatila da je učinak u odnosu na hiit skoro pa beznačajan

od kada sam izbacila bajk čini mi se da su rezultati još i bolji jer mi više snage ostaje odraditi hiit kako treba

jelena, mislim da palčici muž slaže treninge

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jelena.O - ne znam na što misliš. Hiit je high-intensity interval training ma o čemu god da se radilo - trčanje, vijača, nešto treće. Ja treniram kbell (ne vjerujem da ti je to primamljivo). Pretprošlo ljeto sam radila s vijačom. Uzela sat ispred sebe i 30 sekundi preskakala vijaču bez stanke, zatim 15 sekundi odmora....takav trening počneš da najprije bude 5 min. (ovisno koliko si u kondiciji), a poslije sam mogla i po sat vremena. Kad sam bila u odličnoj formi. Odlično te istopi u kratko vrijeme.
    Posljednje uređivanje od palčica : 26.04.2013. at 15:01

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Oho ho hvala Palcice, ti si to interpelirala i svog osobnog kucnog strucnjaka!
    Bas sam se pitala sto vam je taj hiit,nkad evo tu gore objasnjenje kod Palcice.
    Kavofob a jel dodju misici na listovima onako jako izrazeni? To ne bih htjela jer onda cipela na petu grdo stoji

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob a jel dodju misici na listovima onako jako izrazeni? To ne bih htjela jer onda cipela na petu grdo stoji
    ovisi jel treniraš listove

meni nije ništa izraženo, ali imam još puno posla do željenog izgleda

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pa od bicikle iskoce li listovi? Ako se ide zestoko?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam zašto se žene paranoično boje mišića. Za mišićave listove se treba pomučiti. Kao što ti neće preko noći nastati pločice na trbuhu, tako neće ni listovi. Ne brini nepotrebno.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma vidjela na frendici, sva je ko grom al kad stikle stavi tu je list ko u Tine Turner

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pa od bicikle iskoce li listovi? Ako se ide zestoko?
    ja više ne vozim bajk, shvatila sam da je to gubljenje vremena

inače, mišići mi nisu ni malo odbojni, upravo suprotno; najljepše mi je snažno tijelo na kojem se ocrtavaju mišići. ne mislim na ona bodibilderska, steroidima napumpana tijela, nego ovo na primjer

samo, za takav izgled se treba itekako pomučiti, kao što palčica kaže, mišići ne nastaju preko noći. prvo treba transformirati tijelo tako da otopimo sav masni višak, a njega, ustvari, nismo ni svjesni koliko imamo. tek kad svo salo ode, mogu mišići doći do izražaja...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Al neki ljudi stvarno imaju prirodno naglasene listove.

kavofob, sve se nadam kad mi se salo otopi, da sam ja ispod skroz fit . Mislim, pa trebalo je mišića za nosit svo to salo.

ja sam davno radila hiit na orbotreku, znam da sam na teškom stupnju vozila brzo minutu valjda, pa minuti na lagano. Ili tako nešto, ali u svakom slučaju sve skupa prekratko vremenski da bih vam sad rekla da li vrijedi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni npr. jako brzo iskoce misici, ili je bar tako bilo davnih dana lad sam isla u teretanu, i odustala iz tog razloga. Sad idem na pilates koji daje lijepo drzanje i izduzene misice, ali ne topi salo, pa potaknuta vama krecem i ja svaki dan raditi doma 10min. treninge. MM vec neko vrijeme proucava i prakticira crossfit pa cu se slepati uz njega. A dijeta...hm. Potrudit cu se, uzdam se u smanjeni apetit dolaskom lijepog vremena (ali sladoled, vreba me sa svih strana!!! Kako vi to izdrzavate???)

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mene ne vreba sladoled nego pol kile coko-ljesnak namaza alnaturinog iz dm-a. A kaloricnost mu je preko 600 na 100 gr. Nema bolje droge na svijetu ovom. Nutella je nula bodova u odnosu na to. I koji me vrag tjerao da narucujem da mi se donese a mogla sam mirno biti bez kad mi je prvi dm na 400 km od mene?!

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    UH su glavni krivci za sve

ali ozbiljno, svi paze da ne jedu masno, ali smetnu s uma da se UH pretvaraju u maščobe i lijepe gdje ne treba

Tiziana, mislim na kruh, peciva, sve vrste tjestenina, krumpir, rižu i ostale namirnice s visokim udiom UH. napravi test, provjere radi, i makni s menija sve UH namirnice na 10-ak dana pa provjeri rezultate
    Konacno sam uspjela djelomicno ovo sprovesti u djelo. Hvala Kavofob - u cetiri dana 1100 gr u minusu! A cak nisam izbacila UH iz dorucka, jos su mi ostali musli koji nikako da se potrose. Dakle kad i njih skinem brzinom svjetlosti skidam potrebnih 5 kg? Napominjem da cak nisam ni pocela vjezbati! Ne osjecam glad, jedino malo vise sam zedna pa pijem vode. Voce takodjer nisam izbacila. Vidjet cu kako ide kad rjesim dorucak.
    Ja odusevljena, sirim dalje tvoj lik i djelo, i svi me bljedo gledaju - uzmi u obzir da zivim u Italiji dakle pasta-land po defaultu tu je tjestenina jednako bitna ko i Papa!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Tiziana

Samo se čuvaj dehidracije, UH vežu vodu pa bez njih voda odlazi kao luda. Pij puuuno vode. Ja sam na početku dosta naglo i rigorozno maknula UH (izuzetak je isto bio doručak; voćni šejk) pa sam umirala od žeđi, mislim da sam dnevno pila oko 4 litre vode, po noći sam držala bocu kraj kreveta jer sam se budila sa suhim ustima kao barut. Bez brige, to se s vremenom izregulira i žeđ nestane.

Ljudi su različito osjetljivi na UH, ako gubitak masnoće stane, izbaci još UH. Pazi da unosiš dovoljno zdravih masnoća (orašasti plodovi, maslinovo, maslac), nemoj ih se bojati, tijelo ih treba, neko gorivo mora imati; ili UH ili masti. Napunili su nam uši od djetinjstva o debljajućim mastima pa ih se strašimo bez razloga.

Ja već neko vrijeme nisam na lchf prehrani, vratila sam obilje voća, a i krumpir ponekad, ali mislim da žitarice više nikad neću jesti, ne zbog mršavljenja (sad sam već prilično fit) nego sam shvatila da se neusporedivo bolje osjećam bez žitarica u prehrani

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nisam znala da je to s vodom dio toga. Sve sam nesto pripisivala fazi ciklusa al mi se svejedno cinilo previse. Na zahodu sam vise nego trudnice! Nakon duuugo godina u mom frizideru ima maslaca pa sve izmisljam neke lude priloge (pire od tikvice i maslaca, pire od karfiola i gorgonzole...), toooovim se masnocama a kile gubim jeeeeeee!
    Hvala na otkricu, da nisam to ovdje procitala nikad ne bih bila otvorila onaj vas lchf topic jer mu ime zvuci ko nesto jako komplicirano. Kakva greska!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure jel se smije ici na medicinsku dijetu dok se doji

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

je li to ona sa narančama, jajetom i jogurtom???? I ja bi na tu išla ako se smije......

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ne znam kakva je to medicinska dijeta, ali evo nekoliko savjeta za dijetu uz dojenje općenito:

- ne započinjati nikakvu dijetu dok dijete ne napuni bar 2 mjeseca starosti kako bi se dobro uspostavila količina mlijeka
    - nije preporučljivo jesti manje od 1500- 1800 kalorija dnevno, bolje je biti na gornjoj granici; manje od 1500 kalorija dnevno može smanjiti količinu mlijeka
    - na količinu mlijeka i djetetovo stanje NEĆE utjecati ako majka tjedno gubi oko 680g ili oko 2,7 kg mjesečno
    - nije preporučljivo naglo smanjenje broja kalorija jer i to može utjecati na smanjenu količinu mlijeka
    - treba izbjegavati dijete s kojima se brzo gube kilogrami (inače, ne samo kad se doji)

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mimah jel to vazi za dojenje svih uzrasta ili samo novorodjencad? Dojim 13-mjesecnu curicu pa ne znam da li da se svrstam u ove tvoje upute (presla sam s normalne prehrane na lchf)

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ako se zdravo hraniš, u organizam unosiš dovoljno kalorija i hranjivih tvari, sve bi trebalo biti ok.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala! Trudim se da bude upravo tako

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ja sam skinula 15 kg u 4 mjeseca, krenula sam s vežbanjem i zdravom prehranom kad je beba imala 2 mjeseca.
    15 kg je WOW, toliko bi i meni trebalo da izgledam wow, mada bi i npr 8 bilo super. aj malo napiši please šta si sve radila?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    15 kg je WOW, toliko bi i meni trebalo da izgledam wow, mada bi i npr 8 bilo super. aj malo napiši please šta si sve radila?
    Sad je -24 u 7 mjeseci. Nekad bih rekla da sam sad WOW, ali su mi se kriteriji promijenili pa ima još posla

Što sam radila... U potpunosti sam promijenila navike, iz nezdravih u zdrave... i život mi se potpuno promijenio, ponovno živim kvalitetom za koju sam zaboravila da postoji. Već sam više puta rekla da je izgled najmanja stavka (iako moram priznati da uživam u pogledima koje privlače moje nove skinny jeans ). Osim što sam sad puna energije, dobrog raspoloženja, postala sam i bolja osoba, bolja partnerica i mama svojoj djeci.

Počela sam se hraniti lchf prehranom, prvih mjeseci nešto rigoroznije, kasnije vrlo opušteno... sad je to paleo prehrana s povećom količinom voća. U biti, uopće ne pazim što jedem, ali ne jedem procesuiranu hranu. Također ne odstupam i ne radim kompromise s kvalitetnim mastima, dosta trošim domaće maslinovo ulje, maslac, svinjsku mast, kokosovo ulje i nešto manje sezamovog i lanenog.

U dućan idem rijetko, uglavnom kupujem na placu. E da, kupila sam i koze prije par mjeseci pa je na meniju i kozji sir i mlijeko

Osim kila otišlo je i 95% celulita, u biti, prije se vidio iz aviona, a sad ga moraš tražiti povećalom

Na početku sam trenirala po pola sata dnevno 5-6x tjedno, sad otprilike 3-4x jer imam mnogo više obaveza vani otkad je ljeto došlo.

Cijela promjena me inspirirala da pokrenem blog FitMama pa tamo možeš više čitati o svemu i ako mogu pomoći bilo kako, javi se. Imaš i topic na Rodi "Vježbači" pa nam se pridruži ako trebaš motivaciju ili savjete oko vježbanja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može li pitaje a od kad si bila na sadašnjih +24

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jelena, posljednje 4 godine sam bila debela; poslije druge trudnoće mi je ostalo oko 15-16 kg viška pa bih izgubila 7-8 i vratila 10, klasično kako to već inače ide. Dakle, posljednje 4 godine variram od +10 do +20 da bi nakon treće trudnoće bilo +24, rodila sam prije 9 mjeseci.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

vau kavofob, svaka čast!
    sad sam baš malo bacila oko na tvoj blog

kao dvostruku mamu sa 2-mjesečnom bebom najveća poteškoća mi je uskladiti njen ritam - kojeg zapravo nema - sa svojim vježbanjem. tako nikad ne znam kada će i koliko spavati, kada će htjeti cicu, a periodi mrne budnosti su kratki.
    jako mi fali tjelovježba i pucam od stresa kada više dana zaredom ne nađem vremena ili sam pre pre pre iscrpljena zbog neispavanosti...do sada sam se intezivno bavila plesom, yogom, tako da mi tijelo vapi za znojem od vježbanja...
    poslije poroda čekala sam školskih 6 tjedana i tada sam krenula u intezivne šetnje s malom u kolicima. zatim sam obula role i vozila kolica oko jaruna ali za to mi treba oko 3 sata vremena kojih nemam... kako si pomoći?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa šetaj po kvartu samo ako već dete hoće biti u kolicima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ekoi, znam kako je. Nas mame sve muči kroničan nedostatak vremena. Na vježbači topicu skoro sve mame rade hiit treninge jer su kratki cca 30 min, a jako učinkoviti. Jel možeš naći pola sata u danu za vježbanje? Bilo kad? Može li ti itko pričuvati bebu pola sata dnevno?

Ja sam neko vrijeme uspijevala vježbati cardio vježbe kad je beba budna, ali vježbe snage kad md dođe s posla pa ju pripazi. Pola sata dnevno je mala cijena za dobro raspoloženje cijelog dana

Ako nemaš nikoga za čuvanje i ne možeš vježbati dok spava, postoji mogućnost i da vježbaš s njom, naravno prilagođene treninge (u kojima se beba koristi kao uteg), ali ako zbilja želiš, rješenje se uvijek može naći.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

kavofob, kakvi su to hit treninzi, gdje to gledate? ajd bacit ću oko na topic vježbačica al nemam baš cajta za isčitavanje svih 100-tinjak stranica...
    našla bi svakako pol sata dnevno za vježbanje!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hiit je kratica od High Intensity Interval trening; jako intenzivno, ali jako učinkovito. Reći ću ti što je meni Zhang rekla za vožnju bajka po kojem sam dugo drvila - naspram hiita to je "trla baba lan" - i bila je u pravu

Evo ti jedan primjer videa sa čim obično curke počinju. Kad se malo ufuraš i budeš znala što želiš trenirati, mogu ti poslati neke programe vježbanja

Jillian Michaels 30 Day Shed&Shred

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pa šetaj po kvartu samo ako već dete hoće biti u kolicima
    To i radim gotovo svaki dan (kad je vrijeme ok) dobro je za udahnut zraka i protegnut noge, al mi to nije za vježbat u smislu skidanja kila jerbo mi je tijelo naviklo na puno veće napore. Trebam nešto čime probijam granice i lijevam znoj

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Može, odlično, hvala kavofob!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo ti jedan primjer videa sa čim obično curke počinju. Kad se malo ufuraš i budeš znala što želiš trenirati, mogu ti poslati neke programe vježbanja

Jillian Michaels 30 Day Shed&Shred
    danas sam baš to radila. vidit ću sutra mišiće, jel ima upale! a znojila sam se big time!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

super i trebaš se znojiti, nije fora kad je lako

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mame koje ste jos na porodiljnom uzivajte I vjezbajte dok ste na porodiljnom jer kad se vratite na posao 30min odvojiti za vjezbanje se cini takooooooo dugo kad svoje dijete niste vidjele jutro od 8h do 17h. I onda dodjes doma i zelis provesti barem 2sata kvalitetno sa svojim djetetom pa onda ono postaje pospano pa kupanac, hranjenje I spavanje. Onda slijedi pospremanje stana, ves, peglanje I iza se srusim na kauc I ne da mi se vise nista.
    Eto to je zasada moje vjezbanje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

marusha, posjeti nas na vježbačima. ne vježbaju samo mame na porodiljnom, dapače, mislim da su zaposlene u većini.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam baš to radila. vidit ću sutra mišiće, jel ima upale! a znojila sam se big time!
    i ja jučer prvi put probala i oduševila se!
    ne znam zašto sam do sad izbjegavala ovakav način vježbanja. preznojila se skroz, ispuhala sav stres i umor, poslije se osjećala napunjeno i lako ko perce a uz minimum utrošenog vremena...odlično. danas nemam upalu mišića, ali osjećam da sam vježbala.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    i ja jučer prvi put probala i oduševila se!
    ne znam zašto sam do sad izbjegavala ovakav način vježbanja. preznojila se skroz, ispuhala sav stres i umor, poslije se osjećala napunjeno i lako ko perce a uz minimum utrošenog vremena...odlično. danas nemam upalu mišića, ali osjećam da sam vježbala.
    mene bole noge, i ruke, i ne osjećam se lako ko perce, ali se osjećam zadovoljno jer sam napokon nešto počela raditi. ali neću ovdje oftopičarit, probat ću izbaciti i što više slatkog.
    ONTOPIC, negdje sam čitala da samo izbacivanje sokova može skinuti 10kg u godinu dana! tako da sad cuclam vodu, nadam se lijepom tenu i manje kila

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo, cure

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dojena smrkavica dva dana je povracala i imala ++ na ketone u mokraci kad sam je vodila na hitnu. Mogu li tome ja biti kriva? Ima li tko da me utjesi od lchf mama dojilica ovdje?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pitam se na koji način bi bebi moglo štetiti ako si iz prehrane izbacila industrijske prerađevine, šećere, škrob?

Ja sam počela s lchfom kada je beba imala 3 mjeseca, nisam primijetila nikakve promjene ni u periodu privikavanja (kad sam imala zatvor i bila jako žedna) ni kasnije.

Po netu sam čitala da su mišljenja oko eventualnog utjecaja lchfa na bebu podijeljena, ali negativna idu u tom smjeru da nije dobro raditi nagle promjene u prehrani i nije dobro mršaviti dok dojiš zbog toksina koji se počnu oslobađati iz sala. U mom slučaju je do bebe moglo doći mnogo više toksina iz hrane kojom sam se hranila tada, nego kad sam prešla na lchf.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tiziana, ne znam mogu li te baš utješiti, ali i mi smo bili kod dr. zbog visoke temperature i radili analizu mokraće. Bilo je ketona, a doktorica je rekla da vjerojatno ne unosi dovoljno tekućine jer je i mokraća bila nešto žutija tj. koncentriranija. Pretpostavljam da bi moglo biti kod tvoje curice tako s obzirom na povraćanje, ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi.

Dosta sam prije tražila o dojenju i ovakvoj prehrani, a večeras sam našla jedan članak koji nisam prije vidjela. Evo link http://www.marksdailyapple.com/nursi...#axzz2YahmAQGW

Inače, ja sam uglavnom jela meso, ribu, jaja, povrća, voća, maslac, maslinovo ulje, i ostalo - to su mi bili glavni obroci, ali sam osim toga znala pojesti teglicu nutele u 2-3 dana, ili pol kile keksa u manje od 2 dana, pola do cijelu čokoladu dnevno i sl. Tako da je mogla biti samo dobra stvar što sam to izbacila. A počela sam jesti još više povrća, čak i ono koje prije nisam htjela ni probati, orašaste plodove itd.

Nisam puno kila izgubila, oko 5,5-6 u 6 mjeseci.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dojena smrkavica dva dana je povracala i imala ++ na ketone u mokraci kad sam je vodila na hitnu. Mogu li tome ja biti kriva? Ima li tko da me utjesi od lchf mama dojilica ovdje?
    Ne. Ketoni kod nje su razlog zato sto je povracala. Kod pojacanog metabolizam ( temperatura, povracanje...) , i manjeg unosa hrane pojavljuju se ketoni jer organizam troši uskladistenu masnoce . To je normalan proces.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ufff hvala cure, nekao kad je to s povracanjemi temperaturom pocelo odmah me pocelo kopkati iako s 13 mjeseci cica vise nije glavni obrok a meni predobro krenulo s ovom prehranom pa ko da trazim gdje ce ispasti neki problem. Kako maloj nisu napisali nikakvu dijagnozu (po krvi nema upale) vec su je prikopcali na pola litre glukoze infuzijom, onda sam se ja isla izludjivati kojekakvim mislima. Kavvofob ti si krenula s bebinih 3 mjeseca jel da? Tada bebe zive zalijeplijene na cicu i to im je jedina hrana. Niste imali nikakvih problema?
    Ja sam 24.06. ujutro bila na 61.5 kg, a jutros na 58.9 bez nekog dramaticnog gladovanja, cak stovise gladnija sam bila prije (i zivcanija) pa kad bi mi tim ritmom uspjelo dostici 55 kg nitko sretniji od mene

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da, još uvijek s 9M ona jako puno sisa. Nije nikad bilo nikakvih problema

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ne. To je zbog povraćanja. I normalno je u takvim situacijama. Ketoni će nestati čim povraćanje/provljev prestane i krene normalna prehrana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •