Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: što spakovati u torbu za dojenje po porodu u bolnici :)

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Uh cili dan sam odsutna pa da krenem odgovarat.

Ako uspijem iskontrolirat svoju prehranu i držati dijabetes pod kontrolom i mirovat dr. G. (s kojom sam i ja oduševljena) je rekla da bih mogla i dogurati do termina, makar do 37tj. , tek sam 1 prst prohodna do glavice i ovoja, danas 35tj punih, i dr. bila je iznenađena s porodom moje prve bebe 36+2, odnosno posljedicama koje je imala tako da ovaj put se nadam da neću dogurati do neonatologije jer sad znamo šta nam je činit.

temu sam i otvorila zbog tema o Pulskom rodilištu i prepričanih iskustava s odjelom babinjača, zato se i brinem za dojenje. na porod ovaj put nakon kalvarije u Splitu vodim MM kao glasnogovornika jer postoji opasnost da se opet izgubim, educirat cu ga i o dojenju odmah tako da nam bebu ne uzimaju jer ja ne znam koliko cu biti u stanju boriti se za svoja prava. ne ssmetaju savjeti što ponjjeti za bebu jer me i to iznenadilo, s obzirom da nam u Splitu za bebu ništa ne treba, osim robice za izlazak.

ako može i off topic koliko mi je potrebno tih sterilnih kompresica za pupak, i što još, prašak i fiziološka za bebu?

a 1 letak i 1 DVD rezerviram , taman drugi četvrtak imam pregled kod dr. G. u 14h, a mislim tek oko 18,19h tečaj za tate na porodu, tako da sam slobodna u međuvremenu, inače sam 40tak km od Pule i više ne mogu vozit ni 10tak min, tako ako MM nije slobodan (a večinom nije popodne) neću moći doći na radionice o dojenju.

i još malo OT sestre s patologije trudnoće su odlične, kao i svi doktori koje sam susrela u 3x hospitalizacije u Puli na tom odjelu...da je bar tako kat ispod

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam za pupak. Na SD kazu da ne treba dirati pupak, nicim ne prase, nista ne stavljaju preko.
    Tek kad otpadne kazu da se sprica Octeniseptom. Mozda se i u Puli promijenilo.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

paket kompresica je sasvim dovoljno i taj prasak za pupak (da u Puli jos sipaju praskicem pupak)

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •