Pokušala sam pronaći sličan topic, ali nisam uspjela. Molim moderatorice da premjeste ako već postoji.
Radi se o tome da sam prekjučer dala malcima svakome jednu žličicu jogurta. Najobičniji Vindijin čvrsti jogurt. Znam da sam trebala pričekati još mjesec dana, ali sam poklekla pritiscima.
I sad sam na 100 muka jer sam jučer primjetila da Dobrica ima neke crvene točkice na donjem dijelu leđa, na području križa. Taj jogurt je jedina nova namirnica koju sam dala u zadnjih mjesec dana (uvodimo novine jako sporo). Nisam mijenjala nikakve druge navike (kozmetiku, detergente za rublje, pelene - sve isto kao i uvijek). Palčić nije reagirao, sve je OK kod njega. I sad sam zabrinuta da je Dobrica reagirao na KM iz jogurta

Zanima me kako inače izgleda reakcija bebe na hranu na koju je alergično? Ima li neka web stranica sa slikama reakcija na hranu?
Napomena: ja nisam alergična na ništa, a MM je smrtno alergičan na ribu i orahe, a blaže na pelud, prašinu, grinje.... Nitko od nas nema intoleranciju ili alergiju na KM.