Koja od državnih klinika trenutno radi ove metode? Kakve informacije imate?
Koja od državnih klinika trenutno radi ove metode? Kakve informacije imate?
u 6 mj. 2012, vv, mm imao tesa ( punkcija )...krajem mjeseca idem na vv pa ćemo saznati više...![]()
tina_julija, je li punkciju obavljao urolog, ili? Baš na VV ili na Merkuru?
Na vv bas, kaze mm druga soba od dr.peroša, i bila je teta urologica... pa je bilo još neugodnije...![]()
potpis na ovo. prije nije bilo tolike drame oko tesa postupka - punkcije, došao si, punktirali su, sjedio si vani koju minutu i to je bilo to. i tako je bilo prije dvije godine kada smo mi bili. sada čekamo tese (biopsiju) i rekli su nam da kad nam sada pošalju nalaze idemo na merkur i dogovaramo termin, a sve koordinira alebić. (to je on rekao, jer peroša nema pojma i veze s time???)
Pratim, pa za one koji ne znaju - perosa nema do sijecnja...
Da vam se i ja pridružim. Čekamo TESU na Merkuru od 6. mj,( azoospermija) razgovarali smo sa dr. Jurenecom koji TESU i treba raditi i 25.5. nam je rekao da će nas zvati u roku dva tjedna, kako nas nitko nije nazvao zvali smo mi njih da bi nam sestra u čudu rekla da on uopće nigdje nije evidentiran, kao da nismo ni bili i da ne zna kako se dogodio takav propust..Niti isprika niti ništa. Onda su krenuli godišnji, pa su počeli raditi ali nas nitko nije zvao niti su mi šta htjele reći preko telefona osim BIT ĆE i prošlo je 4 mjeseca a nitko ništa ne spominje. U razgovoru sa Dr. Jukić koja nas vodi rečeno mi je da do daljnjega ništa radi te licence koju nemaju,.. Da su ga upisale taj dan kad smo bili dosad bi bili gotovi sa svime.. Zbilja očajno i pretužno. Nemam riječi za takav odnos prema ljudima..
Biopsija.. Neće ga slati na punkciju jer kaže da to trajno uništava tkivo pa idemo na TESU