Results 1 to 6 of 6

Thread: blijedo-žuta stolica

Default blijedo-žuta stolica

beba sada već drugi dan ima blijedo-žutu mekanu stolicu, jako intenzivni miris.prvi se put susrećem s time pa ne znam što to može značiti.... ima 11 mj., jede dohranu ali i ziza više puta dnevno. nema promjene u ponašanju, odnosno da bih bilo što osim te stolice bilo drugačije. ja osobno nisam ništa novo jela, a ni on...imate li iskustva s tim ili da se jednostavno javim pedici?

Tako obično izgleda stolica kod rota virusa, blijedo žuta, vrlo specifičnog neugodnog mirisa. Vidjet ćeš što će biti dalje, ako se pogorša, javi se ped., naravno.

Neli's Avatar

javi se pedici ako ti potraje preko vikenda... obzirom da nema drugih simptoma, ne bih rekla da je rota u pitanju

je li stolica kašasta ili proljevasta?
    primjećuješ li u njoj možda komadiće neprobavljene hrane?

Rivendell's Avatar

Mi smo sada imali, više od tjedan dana. Rekla je pedica da je od prehlade, nije spominjala nikakav rota virus. Izbacili smo sve keksiće i ostale grickalice osim rižinih krekera, mliječne proizvode i voće osim jabuke i banane i u roku 1 dan mu se regulirala stolica.

hvala svima na odgovoru, bila sam kod pedice ujutro, veli da nije ništa, neka crijevna virozica, da mu dajem bio gia kapi... ako se nastavi neka se onda opet javim...

6,841

Kod mojih je takva stolica kod bilo kakve želučano-crijevne viroze (rotu nismo nikad imali). Nekad bude skoro bijela stolica.