-
mašnica rodila
Drage moje Rodice!
Samo da Vam javim da sam danas rodila malog Martina 19.10h, u 34TT, 2300g, 44cm.
Mašnica, i ovdje čestitam još jednom, i želim vam da čim prije budete zajedno.
pusa bebaču i velikom braci
-
Martine dobro došao!
mašnice, čestitam od srca!
-
-
-
čestitam
-
Dobro došao Martine! Nadam se da ćete uskoro biti zajedno!!
-
Čestitam mami i Martinu želim dobrodšlicu na ovaj svijet!
-
Unaprijed zahvaljujem svima! Ukratko: prokrvarila sam u 34TT, hitno u bolnicu, dobila infuziju sa normabelom i jos necim ne znam sto tocno da zaustavi krvarenje. Sve se smirilo i kroz noc pocele kontrakcije, mislila sam lazno nesto niti je bilo u pravilnim razmacima da bih pomislila trudovi. Ujutro lagano krvarenje ali je dokt.rekao nista strasno dok ne curi jako ili plodna voda. Popodne ipak kod dr. 7cm otvorena vi u radjaonu malo me sokiralo. Trudovi jako slabi rijetki, cim je suprug dosao na 7min, pa 4,3,2 u roku sat i 15min.skroz otvorena. Bebač se jako požurio. Koliko god pokušala izbjeći intervencije, prokinuli su vodenjak jer je glavica bila dolje, malo me zarezali “da beba nema traumu“, 3šava dobila. Bebač odmah zaplakao i na mojim prsima se sklupčao i umirio.
Sve je prošlo bez komplikacija, u inkubatoru je, diše samostalno, dobiva glukozu, na dojenje ga nažalost ne daju dok ga ne stave u topli krevetić, za dan, dva. A morat ću to opet izdržati kao i prvi put.
Ukratko toliko, hvala Vam svima od srca
-
ČEstitam! Super da je sve dobro prošlo
-
-
-
-
-
-
Čestitam! Martinu želim dobrodošlicu na ovaj svijet.
-
Cestitam ponosnim roditeljima i zelim sve najbolje Martinu!!!
-
-
Cestitam
Martine,dobro nam dosao!
-
-
-
Hvala još jednom! Priču sa neonatologije i borbi s dojenjem možete popratiti ovdje koga zanima: http://forum.roda.hr/threads/76333-U...o%C5%A1%C4%87e
Hvala svima na podršci stvarno mi sada treba!
-
Jučer smo stigli doma!!!
Hvala svima na lijepim željama!
-
Lijepo, sad ćete lakše dalje.
-
Super da ste doma
!
-
masnice, cestitam od srca na malom hrabrom djecaku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu