ajme, i ja sam zasuzila čitajući...
uffff...i ja.
potpis na lut.
I ja sam čitala. Stvarno je bilo drugačije, nekako blisko, živahno, čavrljajuće. Šteta da tada nisam znala za ovaj forum.
ja sam u ž i v a l a ovo čitajući!
iako ovaj forum čitam od 2003, trebalo mi je malo duže da počnem i pisati
jest, forum se izmijenio, atmosfera je drugačija
ali tako je to u životu...
isti ovakav topic otvoren je davne 2006.g. - Kakav lik se krije iza nicka?
S obzirom da je ovaj topic (iako jako jako zabavan, čisti chataraj.. prebacujem ga na onaj pdf na kojem se nalazi i prvobitni topic)
Prvo sam zapamtila Sorciere, šaptačicu kunama![]()
Meni je super Kaae, prvo zbog štosnog nicka, pa zbog štosnog avatara, a i Badgerella svijet mi je totalno cool.
Ali sve slike su izbrisane a vidim da se masa ljudi razotkrilo. Baš šteta.
pa ne zivim ni ja u zgb![]()
leo nisam ni upoznala u zb, jel da?![]()
inace i meni je leo bilo smijesno procitat neke opise sad kad se vec dugo znamo![]()
doduse, marta, ti si mi i blize nego leo, bio bi red onda da se upoznamo
mamasch, jurana, definitivno se mozesmo slozit da trina ima specifican stil pisanja i da je po tome simpaticna.![]()
Sljedeci put kad joj prodjem kroz selu, otici cu u centar i pitat redom, e, jel znate di stoji jedna s cetvero djece, s muzem ribarom, a ostra jezika. Ako odma ne budu znali koja je znaci da nam tu nes mulja.
Ja sam sa jednom mojom susjedom čak i trgovala preko foruma, a da se još nismo upoznale
Jednoj sam forumašici organizirala prijevoz via MM, pa mi je on opisivao, ni nju ne vidjeh![]()
Ja bih sve vas pozvala za FB prijateljice i prijatelje![]()
Ma ako me ko oće na FB, nek se javi, ja sam za. Marta, pa di si ti majke ti? Ako si tako blizu onda možemo mi svako jutro kavu piti.
e pa ja ću sada pasti u nesvijest da Trina ne zna koje naše mjesto zovu Zloselom?!
dopustite da se iščuđavam
Dajte, ne držite nas u neizvjesnosti... barem neke koordinate...
sigurna sam da je to prvo što će google izbaciti
Prvo je izbacilo mjesto u Hrvatskoj, ali ima i istoimeno mjesto u BiH.
sad sam gluglala, nisam znala da ga tako zovu, mada sam znala od kud je marta
Ne mogu vjerovati, prva mi je ovo čuti, evo sad sam nešto i ja naučila. Pa jučer sam bila skoro tamoAli rijpostoji i mjesto kojes e baš tako zove, jel tako?,
da, u bosni
Dajte ljudi, fakat sam znatiželjna...
Da, postoji mjesto koje se zove Zlosela, ali ovdje se očito ne radi o tomo mjestu nego o nekome kojemu je narod dao nadimak "Zlosela".
A ja umirem od znatiželje...
Dajte neki hint, ak treba na pp... neću nikome reći, časna pionirska.
Koja sam ja glupača...
Samo sam trebala malo pažljivije pročitati...
Sve mi je jasno...
![]()