Drage moje nisam već dugo pisala na forumu, ali upravo mi se desilo nešto što me šokiralo i zanima me vaše mišljenje.
Naime jedna nama (pod nama mislim na obitelj) "bliska" osoba (rodbinski nam je vrlo bliska, ali zapravo s tom osobom nemamo dobre odnose, čak, dapače, niti ne razgovaramo) je na svojoj Facebook stranici objavila slike moje djece koje je skinula sa mojeg profila bez ikakvog pitanja, a ni to nebi znala da nije jedan zajednički poznanik prokomentirao kako imamo iste fotografije. Imam ga namjeru blokirati, ali tek nakon što se uvjerim da je fotografije uklonio.
Ono što me zanima je da li postoji nekakav Zakon ili Pravilnik na temelju kojeg ja mogu tu osobu zatražiti da makne te fotografije (eventualno uz prijetnju sankcijama jer znam da na lijep način neće ići). Inače sa mojom djecom nema nikakav kontakt jer je starijeg počeo psihički maltretirati pa smo zabranili zajednička "druženja" i jednostavno ne želim da se takva osoba hvali slikicama mojih mališana kao da je sve u najboljem redu i on dio obitelji.
Nadam se da ste skužile što me zanima i hvala unaprijed na svakom odgovoru!![]()