Pa meni nije jasno zasto ljudi uopce stavljaju slike djece (a i svoje slike opcenito) na internet?
Inace, jedna moja poznanica je na Facebook stavila slike moje djece sa zajednickog izleta, trazila sam je da makne.
Pa meni nije jasno zasto ljudi uopce stavljaju slike djece (a i svoje slike opcenito) na internet?
Inace, jedna moja poznanica je na Facebook stavila slike moje djece sa zajednickog izleta, trazila sam je da makne.
zato da podijele s prijateljima ono što možda ne mogu u RL
ja razumijem da ti to ne želiš
i to mi je sasvim u redu
ali ne razumijem kako tebi nije jasno da ima onih koji to vole i žele
ja bih, naprimjer, svaki dan stavljala slike svoje djece, da ih vide moji prijatelji koji žive vani ili oni koje baš ne viđam često
ili ih viđam bez djece
a volim da vide i mene
i ja njih
koja je razlika između stavljanja fotki na net i izvođenja djece u šetnju?
ok, kod mene nije isto jer sam pod imenom i prezimenom, ali da kčlćgh stavi fotke...
Baš tako. I meni je drago vidjeti fotke nečije djece, pratit kako rastu, prokomentirat tu i tamo nešto. Da ih viđam samo u RL to bi se svelo na jednom godišnje, ako i toliko. Samo ja imam drugi problem, a to je poznata sestra koja ne smije izaći prošetati s malim, a da je neki paparazzo ne uhvati. Mali je od kada se rodio već bio u svim tračerskim novinama, pa su počeli skidati fotke i s face-a, onda sam je morala zamoliti da više ne stavlja. Mislim, nije to njena krivica, nego tih glupih novinara, ali meni se ne da razvlačiti s njima radi objave fotografija. Mogu ih jedino tužiti, a za to nemam živaca. Tako da mi je lakše nju zamoliti da ga ne vodi na špicu i da ne stavlja fotke na FB.