Citiraj Commawhite prvotno napisa Vidi poruku
uh, onda dobro, jer mene nije tolko strah kolko mi mama nabija paranoju da ću zgnječiti dijete jer po njenom se često dešava da majke uguše dijete u snu. NIkako joj nije jasno kako zaspim dok dojim, al ona nije dojila ni mene ni sestru, nije mogla, pa se često borimo oko dojenja i tih tema. I oko toga da beba od mjesec i pol po mome ne može iskorištavati situaciju ili se naučiti na nešto. Mali je i hoće mamu i dobit će ju.
Ali da, kljucic, dobro si me sjetila, mogla bih ja spavati u sredini da se MM slučajno ne okrene na malog. On hrče bez problema :D Za krevetac nemamo mjesta, živimo u sobi i ionak nam je jedva sve stalo :D
Kolko čitam zajedničko spavanje dosta hvale, a ionako ne mogu ništa učiniti po tom pitanju :D
sjecam se kod prvog djeteta da sam cula svaku promjenu disanja, svaki mini pokret. ono, zacudjujuce nesto
sa drugom nisam imala toliko budno uho, al i danas, s 5mj. me budi promjena u sisanju palca kad trazi siu.
u rodilistu je spavala samnom u krvetu na sisi.
te price o mamama koje su ugusile djecu sam slusala i ja, sezu valjda jos iz vremena moje bake, ako ne i ranije. ja ne znam ni jednu.