A da napisala sam MORAJU al to sam mislila na ovakve kao sta sam ja(plasljivce)umorne,nenaspavane i da ja dojim lezeci u krevetu,kad se bembo probudi legnem ga pored sebe i dojim..mozda zato i zaspem,al neznam uzasan strah imam od toga i jos u trudnoci imam nocne more da sam ga ugusila,bojim se. Ovako kako ti i vecina radite sigurno je lakse jer ja jedva funkcioniram preko dana (skoro nista ne spava preko dana) a po noci se budi po 5-6 puta...Voljela bi da nemam taj strah al eto sanjam da ga gusim pa vristim po sobi i trazim ga-a on u kreveticu
ko zna mozda s vremenom prode-ili pocme spavat
(tjesim se samo)

umorne,nenaspavane i da ja dojim lezeci u krevetu,kad se bembo probudi legnem ga pored sebe i dojim..mozda zato i zaspem,al neznam uzasan strah imam od toga i jos u trudnoci imam nocne more da sam ga ugusila,bojim se. Ovako kako ti i vecina radite sigurno je lakse jer ja jedva funkcioniram preko dana (skoro nista ne spava preko dana) a po noci se budi po 5-6 puta...Voljela bi da nemam taj strah al eto sanjam da ga gusim pa vristim po sobi i trazim ga-a on u kreveticu
(tjesim se samo)
Odgovori s citatom