Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Mamino zaspivanje za vrijeme dojenja i zajedničko spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Poslije dojenja u 6 ujtro to je jedni način da ga nagovorim da spava još malo (tj. da ja odspavam još sat, dva, a možda i tri) pa ga ostavim kraj sebe a on se privije ko mali miš (imamo 40 dana)...stavljam ga na kraj kreveta, do sebe, čujem sve, bilo bi me strah do dragog jer i mene zna pošteno lupiti u snu (nadam se)...super su mi te babske priče, svi ih pričaju, a nitko ne zna te majke koje gnječe svoje najmilije...

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Poslije dojenja u 6 ujtro to je jedni način da ga nagovorim da spava još malo (tj. da ja odspavam još sat, dva, a možda i tri) pa ga ostavim kraj sebe a on se privije ko mali miš (imamo 40 dana)...stavljam ga na kraj kreveta, do sebe, čujem sve, bilo bi me strah do dragog jer i mene zna pošteno lupiti u snu (nadam se)...super su mi te babske priče, svi ih pričaju, a nitko ne zna te majke koje gnječe svoje najmilije...
    A neznam stvarno dal su babske price ali...ja imam nocne more od toga bile su cesce kad sam rodila sad su se prorjedile i od tuda mi taj strah,neznam ni ja nikog kome se to dogodilo al znam da je moj dobio po glavi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •