to i moja svekrva misliOna je odmah rekla da će nam se brak brzo raspast, ako dijete spava s nama...
![]()
to i moja svekrva misliOna je odmah rekla da će nam se brak brzo raspast, ako dijete spava s nama...
![]()
ja sam u bolnici bebana stavljala da spava samnom,nekako sam se sigurnije osjecala dok lezi pored mene,ja bi lakse zaspala. Kolegice iz sobe bi me gledale kao da sam poremecena(meni je prvo dijete a njima drugo,trece...),udavit ces ga sisom,lec ces na njega,bla bla bla...sve dok nisu vidile kako spokojno spavamo i ja i beban i onda su i one pocele,hahahdefinitivno nema ljepse stvari od bebine topline i osjecaja da ona prespava noc zato jer se osjeca sigurno kraj tebe
![]()
hahahha, MM ionako ne spava pored mene već mjesecima koliko hrčem dok ne operiram angine, a krevet upotrijebimo rijetko za te svrhe - preko dana ponekad, al zato je ostatak stana naš .... a ne mora biti ni stan
s obzirom da je to jedini način da odspavam nekih 5-6 sati dnevno, da je beba uz mene, nema šanse da se mučim, i sebe, i bebu, i prvašića, a i MM jer kad mali plače nitko ne spava.