Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Mamino zaspivanje za vrijeme dojenja i zajedničko spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

to i moja svekrva misli Ona je odmah rekla da će nam se brak brzo raspast, ako dijete spava s nama...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    to i moja svekrva misli Ona je odmah rekla da će nam se brak brzo raspast, ako dijete spava s nama...

I meni moja patronažna (tada još nije imala dijete). Sad joj dvogodišnje dijete naravno spava u bračnom krevetu.

BlondBaby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ja sam u bolnici bebana stavljala da spava samnom,nekako sam se sigurnije osjecala dok lezi pored mene,ja bi lakse zaspala. Kolegice iz sobe bi me gledale kao da sam poremecena(meni je prvo dijete a njima drugo,trece...),udavit ces ga sisom,lec ces na njega,bla bla bla...sve dok nisu vidile kako spokojno spavamo i ja i beban i onda su i one pocele,hahah definitivno nema ljepse stvari od bebine topline i osjecaja da ona prespava noc zato jer se osjeca sigurno kraj tebe

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ha, ha... Meni su neki komentirali da se to zove "mama, tata i kontracepcija" spavanje - ali smo im uspjesno dokazali suprotno
    Uostalom, meni nesto sto toliko prirodno izaziva efekt obostranog spavanja mene i bebe ne moze biti krivo.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hahahha, MM ionako ne spava pored mene već mjesecima koliko hrčem dok ne operiram angine, a krevet upotrijebimo rijetko za te svrhe - preko dana ponekad, al zato je ostatak stana naš .... a ne mora biti ni stan

s obzirom da je to jedini način da odspavam nekih 5-6 sati dnevno, da je beba uz mene, nema šanse da se mučim, i sebe, i bebu, i prvašića, a i MM jer kad mali plače nitko ne spava.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ajme kakva je to svekrva,hoću reći vi'š ti kako one brinu za svoje sinove,da im ne bi šta pofalilo

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    ajme kakva je to svekrva,hoću reći vi'š ti kako one brinu za svoje sinove,da im ne bi šta pofalilo
    ha ha moja bi mi odmah savjetovala da svi skupa spavamo samo da se sto se brak sto prije raspadne pa da moze napravit festu

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bembola prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha moja bi mi odmah savjetovala da svi skupa spavamo samo da se sto se brak sto prije raspadne pa da moze napravit festu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •