Žene drage, samo želim dati info o UTROGESTANU uzimanom oralno i njegovoj vezi s mučninama.
Dakle, ako ste u Hrvatskoj vjerovatno se drukčije zove, ali eto, jedne od tableta za održavanje trudnoće. Pisala sam kako ću prijeći na vaginalnu primjenu iako mi je ginekolog bio rekao da je svejedno (pa sam ih radije pila). I jesam. Muke su mi i dalje prisutne, ali neopisivo su blaže! Ne znam sada kako da opišem- sad mi je muka, uvijek mi je blaga muka, najviše me pogodi nakon jela, i to nevezano što već unaprijed znam šta je ne-ne, a šta je blago pa može biti da-da. Ne mogu ne povezati! Onda su mi muke bile jako intenzivne (dok sam U uzimala oralno), nisam smjela leći jer bi se još više pogoršalo, bile su mi toliko intenzivne u navratima da sam se previjala i dahtala i puhala i jaukala, budila sam se u sred noći s mukom i nisam mogla zaspati baš lako. Sad se to jako smanjilo.
Pa eto, drage moje, na nekoliko foruma sam pročitala komentare žena koji su glasili svi otprilike ovako: ...I meni su jako intenzivne mučnine bez povraćanja, uzimam utrogestan oralno, ali ga nikada nisam povezala s mučninama...
Nemojte ga piti ako ne morate, moja srdačna preporuka!