Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Cjelodnevne mučnine bez povraćanja, ima li išta da pomaže???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nika* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Najgore mi je što mučninu imam čitav dan i svako malo povraćam i nisam sposobna nigdje izlaziti jer ne znam gdje ću morat trčat i tražiti wc. A uz sve to me smetaju gotovo svi mirisi - frižider otvaram sa začepljenim nosom Uglavnom, jedva čekam obznaniti vam da su prestale i da ja koračam prema 14. tjednu

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nika* prvotno napisa Vidi poruku
    Najgore mi je što mučninu imam čitav dan i svako malo povraćam i nisam sposobna nigdje izlaziti jer ne znam gdje ću morat trčat i tražiti wc. A uz sve to me smetaju gotovo svi mirisi - frižider otvaram sa začepljenim nosom Uglavnom, jedva čekam obznaniti vam da su prestale i da ja koračam prema 14. tjednu
    Nika potpuno te razumijem, sama sam prošla sve to. Frižider i smočnicu zaobilazila u veeeelikom krugu, svaki put na neki miris bi imala onaj osjećaj podizanja želuca, bljak, ali strpi se još malo, zaista još malo i vidjet ćeš da će s 12 tjednom početi sve prestajati. Ja sam sad 15+4 i preporodila sam se i osjećam se onom starom. Ne smeta mi ni frižider, ni smočnica, ni mirisi, nema podizanja želuca, ni nagona na povraćanje, nema mučnina, ni povraćanja, a sve sam to imala više od dva mjeseca i mislila da nikad neće proći. Sad sam puna poleta i energije. Drži se, uskoro ćeš i ti moći tješiti druge.....

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Nika* prvotno napisa Vidi poruku
    E drage moje, kad čitam kako je vama, tek onda shvatim da je meni suuuuuuper! Nije bajno, ali je u usporedbi s vama suuuuper! Pogotovo što se dosta smirilo otkad sam prestala uzimati utriće oralno! Ja se jako bojim povraćanja jer samo sam u dvije situacije imala slučajeve mučnina i povraćanja (nevezano za trudnoću) i nisu danima prestajale. Jedan od ta dva slučaja sam u bolnici odležala jer nisam mogla prestati čak i kad sam presušila totalno!
    Pa stvarno sam zahvalna na "samo" mučnini po cijele dane. Suosjećam s vama i držim vam fige da što prije uđete u mirnije vode!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •