-
Izbor pedijatra
Unaprijed se ispričavam ako tema već postoji.
Znam da tek kada se beba rodi zapravo biram pedijatra (naravno
). Međutim, ja bih jako htjela izabrati onog pravog/pravu, što znači da je "prodojeći". Spadamo u DZ Pešćenica, i trebam savjet kako da izaberem pedijatra? Kako da nanjušim koga izabrati, i ako netko ima preporuku, da mi javi.
Također dilema-možda privatni pedijatar? Tko je u Zg "faca" među pedijatrima, naravno prodojeći, da ne preporuča široko povijanje, dohranu adaptiranim, vodom, čajevima... da na forsira dobivanje na težini "po p. s.-u" i sve takve stvari?
Cure, hvala!
-
Osoblje foruma
-
Hvala, stvarno nisam vidjela prije...
Svejedno bih voljela, ako ima koja forumašica koja spada u DZ Pešćenicu, da mi preporuči kome da idem (na PP naravno). Thnx!
-
-
Ubacujem se s pitanjem za frendicu: Pedijatar u dz Sesvete (uvjeti kao kod momtobe), ako neka ima preporuku pls pp! Hvala
-
Somebody? Anybody? Curi je prilično hitno, pleaseeeeee ako netko ima preporuku...
-
podižem temu- interesira me privatni pedijatar koji (po mogućnosti) ima ugovor sa HZZo-om u ZG. Preporuke, please!
-
i mene bi zanimalo: trnje, kruge, tresnjevka...
-
Na Tresnjevci u DZ u Zvonigradskoj pedijatri rade preko HZZO a izvan radnog vremena na privat.
-
Zamolila bih nekoga tko bi mi mogao nešto reći o dr. Obersnel u Rijeci da mi pošalje pp ili napiše tu svoja ili tuđa iskustva jer bih promijenila pedijatricu, a čula sam da je ona prodojeća. Hvala!
-
Drage cure, da ne otvaram novi topic: zanima me isto ovo što je u prvom postu napisala momtobe, uskoro ćemo morati izabrati, a ja na sto muka...
Sve potpisujem, i ja bi prodojećeg, ne-zadrtog, da ne spominje čajeve (čak ni ovlaš u zafrkanciji), standarde, tablice, znate vi već.
Molim vas za preporuke, može pp ili kako vam je draže.
-
-
-
joj na krivi sam topic postala. netko je pitao kako se mijenja pedijatar a ja postala na prvom na koji sam naisla...
-
Nema veze, baš dobro - nek i to znamo !
-
-
zna li netko dobrog pedijatra na području centra ili černomerca ???
Trebali bi ga odabrati a nemam pojma opće kuda da krenem ...molim pomoć.. :/
-
Mene isto zanima jel znate nekog dobrog pedijatra na području Medvešćaka, a da nisu one tri doktorice iz doma zdravlja u Laginjinoj.
-
Opet podižem, pa ako netko zna bila bih jako zahvalna na informaciji.
-
A ja podižem sa pitanjem-tko je takav (prodojeći & ostalo
) u Splitu i okolici
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma