Fora! Mi smo prakticirali cueing za kakanje tako da bi se dijete na cue ujutro temeljito očistilo i onda ostatak dana nije bilo kakanja. TO je velika razlika.
Nije loše rano usvojiti bezpelenaške fore. Ne kao imperativ nego kao veliku prednost.
Fora! Mi smo prakticirali cueing za kakanje tako da bi se dijete na cue ujutro temeljito očistilo i onda ostatak dana nije bilo kakanja. TO je velika razlika.
Nije loše rano usvojiti bezpelenaške fore. Ne kao imperativ nego kao veliku prednost.
Ovo je isto zgodno, ali jutarnje kakanje nije palilo jer je dijete imalo večernje veselice s vjetrovima....
Offt & Ont - Slažem se s bespelenaškim forama, i mi smo dosta toga koristili (stariji još nije znao ni hodati ni govoriti kad je puzao do kahlice). Zaista velika prednost.
I također potpisujem gornji post za jogurt. Dobri su i probiotici u prahu, kapsulama i tekućini. Sve pali. Nažalost, nisam to odmah znala sa starijim sinom pa smo naučili na teži način.
pozdrav, neznam jel sam na dobroj temi ali pokušat ću ovdje pa me vi preusmjerite! imam malca od 3 mjeseca, isključivo dojen. rođen sa 4100g, otpušten iz bolnice sa 3800g a sad ima 6300g. do sada nismo imali problema sa dojenjem ali je u zadnje vrijeme počeo često plakati za vrijeme dnevnog hranjenja..mahnito prima cicu pa zaplače pa opet prima i tako cijeli podoj. preko noći cica normalno bez plača. prestala sam brojati pelene ali svaku koju promijenim je popišana. do prije nekih 3 tjedna je kako pri svakom podoju ali se odjednom to smanjilo na 1 dnevno i poprimilo neku zelenkastu boju. e sad, neznam da li je uzrok njegovom nezadovoljstvu problemi sa vjetrovima koje ima često, pogotovo dok jede i dosta su smrdljivi ili da nije možda soor. jezik i obrazi su mu potpuno čisti, jedino mu nepce izgleda nekako bjelkasto, ali ne kao naslaga nego nekako sedefasto potpuno glatko. ja nemam nikakvih tegoba. pomagajte!