-
imam i ja par pitanja moj mali ima sad 3 i pol mjeseca i odbija sisati preko dana ja mislim da su zubići u pitanju. Znam da je gladan i pospan trlja okice i onak se mazi plačući. Ja mu dam da sisa on silovito krene sisati par guca pa okrene glavu na drugu stranu pa počne gugutati ja mu opet okrenem glavu da sisa on povuće opet silovito 2,3 guca i opet glavu okrene i nešto guguće. Kao buni se nešto, ja mu dam drugu siku on okrene glavu na drugu stranu kao neće jesti a znam da je gladan. Itako on zeza zna po 10 puta pojest guc i onda nešto guguće kao plaće . I na kraju počne pravo plakati. jA ga uzmem i nosam smiri se pokušavam mu dati sisu stoječki dok hodamo on okrene glavu na drugu stranu i skroz se izvrće i nema šanse da ga podojim. Ja sam njega isključivo ležećki dojila pa imamo problema kad je u naručju, jer mu je glava uvjek okrenuta prema van. Na kraju mu stojećki ili na lopti nekako jedva ubacim sisu u usta i onda počne sisati ko lud pa opet počne plakati pa opet poćne jesti pa se smiri i jede onda polako i nakon par minuta zaspi. Ne znam zašto odbija nije to uvjek ali u zadnje vrijeme često. Ne muće ga više vjetrovi, mislim da su zubi jer stalno gura sve živo u usta. Tako mi ga je žao a znam da mlijeka imam. Na kraju se opet probudi za 10tak min i onda mirno počne normalno jesti. A ja muku mučim dok on zaspi i da pojede par gutljaja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma