Molim pomoć..... . Evo zamolila bih malu pomoć oko odabira boje za krečenje, naime krečimo dnevni boravak, kuhinju i blagavaonu...Do sad sam išla uvijek na sigurno i nisam baš eksperimentirala sa bojama, u dnevnoj sobi je namještaj krem sa bijelim, garnitura je krem, zavjesa je krem, jedino je okrečeno u onako blago zelenkasto...Prostor je velik i ima dosta svjetla, e sad ja bih ubacila neke malo življe boje, mislila sam možda onako boju fuksije na jedan zid ili sve u narančasto ali se bojim da mi tako neke jake boje ne zatvore prostor, isto tako ne želim da to bude onako jako napadno.... U kuhinji mi je sve crveno-bijela kombinacija, kuhinja je crvena a pločice crveno bijele, do sada smo uvijek krečili u bijelo ali to za kuhinju i nije baš nešto jer mi se jako brzo maže a za tu nemam nikakve ideje kako okrečiti....i zadnje blagavaona, e tu je namještaj onako smeđe-boja vanilije okrečeno u boju breskve ali i tu bi htjela neku življu boju....Oprostite ako sam oduljila i svaki savjet je dobro došao